Hirdetés
- Mini PC
- OLED monitor topic
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Reagált a leégő Ryzenek ügyére az ASUS
- OLED TV topic
- Apple MacBook
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- SSD-től lopott funkciókat biztosít a Raspberry Pi USB-kulcsa
Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
üzenetére
Thx, erről már tudok, meg az lsusb-ről is, de azért kérdeztem egy GUI-s eszközkezelőről, mert a terminálban egy ilyen hosszú listából kibogarászni a lényeget, meg végiggörgetni nem a legkényelmesebb megoldás.
(Pl. ha engem csak a SATA-s eszközök érdekelnek, akkor ne kelljen végignéznem a hangkártya tulajdonságait, meg az Ethernet controllert, stb.
) A Windows beépített devmgmt.msc-je ilyen szempontból egész áttekinthetően meg van oldva. Jó dolog a terminál, de bizonyos dolgokat azért jobb, ha az ember egyből át tud látni.
Ezek szerint gondolom csak valami külső program kellene hozzá, ami olyasmi, mint az Everest. Kár. 
A Linux Alternative Project oldalán találtam a HardInfo nevű programot Linuxra.
Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Humble szökevények 500-1500Ft
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-7G I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(Pl. ha engem csak a SATA-s eszközök érdekelnek, akkor ne kelljen végignéznem a hangkártya tulajdonságait, meg az Ethernet controllert, stb.
) A Windows beépített devmgmt.msc-je ilyen szempontból egész áttekinthetően meg van oldva. Jó dolog a terminál, de bizonyos dolgokat azért jobb, ha az ember egyből át tud látni.
Ezek szerint gondolom csak valami külső program kellene hozzá, ami olyasmi, mint az Everest. Kár.