Hirdetés
- Mostantól több képkockát generálhat az új Arc meghajtó
- Önmagában is értékesíthetőnek tartja a Vera CPU-t az NVIDIA
- A sufni mélyén született a Galax Titan RTX Hall of Fame VGA
- Rég elfeledett képaránnyal nyúzhatjuk a múlt nagyjait az AYANEO kézikonzoljával
- Ráncfelvarrás után marad nagyjából ugyanaz a Minsforum OCuLinkes mini PC-je
Aktív témák
-
Forest_roby
őstag
No, akkor en is kerdezek egyet (kettot).
Friss telepites, ubuntu 7.10 server edition.
Felment ra par alap lib, mc
, xorg, xdm, xfce4, ( firefox, eterm, gvim, ... ). //eloszor gdm -et telepitettem, de leszedtem mert nem jott be...
Problemam van az xfce4 beallitasaval.
Elso korben nem tudom feljebb alitani a kepernyo felbontast, pedig az xorg.conf -ban ott van a kivant felbontas meret.
Aztan az xfce menujeben nem jelennek meg a telepitett programok, pl.: eterm ( egy terminal emulalo progi se - eleg kellemetlen ), gvim), speciel a firefox az alapbol megjelent.
Es meg a megjelenese is eleg gyatra, de azon majd meg szepen lassan valtoztatunk....
Az elso kettore van vmi megoldasotok? Probaltam google-el keresgelni, de nem talaltam semmi olyan valaszt amit erdemes lett volna kiprobalni...Elore is koszi!
Forest
Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2I - i5-1135G7 I 16GB I 512SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Gari!
- Apple iPhone 11 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-G - i5-10210U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3886
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
, xorg, xdm, xfce4, ( firefox, eterm, gvim, ... ). //eloszor gdm -et telepitettem, de leszedtem mert nem jott be...