Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- SSD kibeszélő
- Plazma TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 3D nyomtatás
- Melyik tápegységet vegyem?
Aktív témák
-
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Én rendszeresen használom a felfüggesztés funkciót, most is abban az állapotban van otthon a gépem. A nyílt meghajtókkal, amik alapból benne vannak a rendszerben, azokkal gond egy szál sem, de mikor az fglrx-et használtam a HD3200-as integrált GPU-hoz, akkor bizony nem ártott, ha a rendszer komolyabb frissítése után újratelepítettem az fglrx-et, mert nem jött vissza a felfüggesztésből.
Lényegében, legtöbbször a hiba itt szokott lenni, mármint a videókaresz meghajtójánál, az szokott rakoncátlankodni. Érdemes belenézni a BIOS-ba is, szokott ott lenni néhány opció, amelyet állítani lehet hozzá (bár nem mindenhol).
Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- PC Game Pass előfizetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4242, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest