Hirdetés
Aktív témák
-
rtom
senior tag
válasz
sh4d0w
üzenetére
Próbálgattam, de nem 100%-os. Az Xrandr-nek meg kéne mondani, melyik monitor micsoda/kicsoda, de xrandr csak azt mondja, hogy screen0, ha ez nincs csak a desktop lesz nagyobb, de nem teszi ki a jobb oldalt a másik ijelzőre. Ezt a leírást nézegettem.
Aztán megpróbáltam a TwinView-al, ezzel már sikerült mindkét kijelzőt használni, de auto módban rosszul ismerte fel a felbontást, a TV-re tette ki azokat az infókat, amiket a monitoron szerettem volna látni (conky, tálca).
Na, majd holnap este folytatom, már kezd összeállni a fejemben, merre kéne tovább haladni (a Xorg.log maszolázgatása sokat segített).
Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920
- Redmi A5 / 3/64GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Bomba ár! Dynabook Portege X40-K - i5-1240P I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs