Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Most tényleg 8 GB VRAM-mal szúrja ki szemünk az NVIDIA??
- Milyen széket vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Az AMD szerint Radeonokból nem lesz hiány
- Milyen notebookot vegyek?
- Őrült módjára szabja át AI-ra a GeForce-okat Kína
Aktív témák
-
harry
veterán
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Úgy értettem, miért baj, ha ott van, de mást használsz helyette. Tehát a letörölhetetlenség ténye. Ugyanakkor persze értem, ha nem kell, minek van ott...
De ennyi erővel, miért vannak kiemelve a böngészők? Miért csak arról van szó mindig? Van defult média lejátszó, lemez égető, office csomag, meg mindenféle egyéb, ezeknek is van sok alternatívája. Értem én, hogy ne emeljünk ki egy terméket és terjesszük azt, amikor van másik is, na de egyrészt valamit bele kell tenni, másrészt akkor ennyi erővel mindent neked kéne kiválasztani, nem csak a böngészőt.
Ez azért egy disztribúció, mert össze van rakva mindenféle csomaggal, bár én is szívesebben venném, ha telepítésnél lenne egy csomagválasztó advanced menüpont, ahol leszedhetném, amire nincs szükségem, de az ubuntu nem ilyen.
Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Most tényleg 8 GB VRAM-mal szúrja ki szemünk az NVIDIA??
- Milyen széket vegyek?
- AutoCAD
- Nintendo Switch 2
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Havi előfizetéses csomagot kínál az Apple kreatív munkákhoz
- BMW topik
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gar
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854,94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman S2 TG FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest