Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Kompakt vízhűtés
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- CES 2026: a mechanikus billentyűzet és a Stream Deck házassága amerikai módra
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple asztali gépek
- Raspberry Pi
- Videós, mozgóképes topik
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
Aktív témák
-
harry
veterán
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Úgy értettem, miért baj, ha ott van, de mást használsz helyette. Tehát a letörölhetetlenség ténye. Ugyanakkor persze értem, ha nem kell, minek van ott...
De ennyi erővel, miért vannak kiemelve a böngészők? Miért csak arról van szó mindig? Van defult média lejátszó, lemez égető, office csomag, meg mindenféle egyéb, ezeknek is van sok alternatívája. Értem én, hogy ne emeljünk ki egy terméket és terjesszük azt, amikor van másik is, na de egyrészt valamit bele kell tenni, másrészt akkor ennyi erővel mindent neked kéne kiválasztani, nem csak a böngészőt.
Ez azért egy disztribúció, mert össze van rakva mindenféle csomaggal, bár én is szívesebben venném, ha telepítésnél lenne egy csomagválasztó advanced menüpont, ahol leszedhetném, amire nincs szükségem, de az ubuntu nem ilyen.
Aktív témák
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4078
- Samsung Galaxy S23 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest