Hirdetés
Aktív témák
-
harry
veterán
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Úgy értettem, miért baj, ha ott van, de mást használsz helyette. Tehát a letörölhetetlenség ténye. Ugyanakkor persze értem, ha nem kell, minek van ott...
De ennyi erővel, miért vannak kiemelve a böngészők? Miért csak arról van szó mindig? Van defult média lejátszó, lemez égető, office csomag, meg mindenféle egyéb, ezeknek is van sok alternatívája. Értem én, hogy ne emeljünk ki egy terméket és terjesszük azt, amikor van másik is, na de egyrészt valamit bele kell tenni, másrészt akkor ennyi erővel mindent neked kéne kiválasztani, nem csak a böngészőt.
Ez azért egy disztribúció, mert össze van rakva mindenféle csomaggal, bár én is szívesebben venném, ha telepítésnél lenne egy csomagválasztó advanced menüpont, ahol leszedhetném, amire nincs szükségem, de az ubuntu nem ilyen.
Aktív témák
- Háztartási gépek
- LEGO klub
- TCL LCD és LED TV-k
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen DVD-írót vegyek?
- Apple asztali gépek
- Házimozi haladó szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- SteelSeries Apex Gaming billentyűzet, német, RGB
- 24 GB (2x12 GB) DDR5 SODIMM memória + DIMM adapter asztali PC-hez - garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest