- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ipari mennyiségű szuperszámítógéppel dagasztaná az AI lufit az USA
- Milyen monitort vegyek?
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hogy mi van? A TikTok lett az Xbox ellenfele?
- Véget vethet a firmware-káosznak az openSFI
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
róland
üzenetére
róland, Kendek: köszi a válaszokat.

Sikerült azóta kideríteni, vajon mi okozhatta a tényleges hibát? Azért az furcsa, hogy egyszer csak minden előzmény nélkül kernelhibát dob a GRUB-nál. Mi okozhatja?
Kernel- és GRUB-módosítgatásokkal nem szórakoztam, mert egyelőre azt se tudom, hogy kell.
Végül is most azt csináltam, hogy az Ubuntu telepítő CD-jének segítségével sikerült kimentenem a /home könyvtárat, gondolom ezenkívül más nem nagyon kellhet.
A megfelelő könyvtárak létrehozása után a köv. paranccsal csináltam meg végül:
sudo mount -o loop /media/<hosszú karaktersorozat, NEM a szokásos /dev/sda1, stb.>/win/ubuntu/disks/root.disk /media/<hosszú karaktersorozat>/vdiskMilyen logika szerint nevezi el az eszközöket? A CD-s változatnál úgy tűnik, mintha valami random karaktersorozatot rendelne az egyes eszközökhöz, és a /media könyvtárba mountolja őket.

Azt hiszem egyébként nem szórakozom tovább a WUBI-s mókával, inkább csinálok egy tisztességes telepítést egy másik vinyóra, particionálva, úgy, ahogy itt a topicban már elhangzott.
Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ipari mennyiségű szuperszámítógéppel dagasztaná az AI lufit az USA
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Tesla topik
- Horgász topik
- Milyen monitort vegyek?
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Synology NAS
- Hobby rádiós topik
- Hogy mekkora akkumulátorral érkezik ez a Honor?
- További aktív témák...
- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3299,100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő