Aktív témák
-
upszilon
őstag
válasz
üzenetére
"ezer dolog van, ami meg a windowsból hiányzik már rövidebb Linux használat után is"
Például mik?
Én évek óta próbálgatom a különböző linux disztribúciókat (suse, ubi), illetve LIVE-rendszereket (uhu-live, slax). Most előszór vagyok megelégedve valamennyire az UBUNTU 9.10-el. Előtte szinte csak 1-2 órát töltöttek a gépemen, aztán törlés. Most viszont fent van hetek óta. DE, -mert mindig van egy de-, nagyon messze van a windowstól. Ebbe a topikba is azért jöttem (helyesebben: kényszerültem jönni), hogy a hibás működést, illetve hogy a saját igényeket valahogy orvosolni tudjam. 99%-ben a fekete ablakban kellett ezt csinálnom, érthetetlen varázsszavakkal manipulálva. Amíg ez a linuxnál muszáj-ból így van, nem lehet egy napon említeni a windowszal! Még akkor sem ha ezerszer többet tudna annál. De nem tud többet semmiben sem! Csak más. Más koncepció. Szerintem sokkal-sokkal jobb koncepció, de még kiforratlan a z érdemi megoldásokat illetően. Amíg a fekete ablak kötelező a különböző megoldásokhoz, meg sem nézem a grafikai szépség-trükköket. Amíg valaki sántít, járni is alig tud, addig ne akarjon pirulettezni a jégen!
Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hobby elektronika
- Debreceni gyorsétkezdék, éttermek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kés topik
- Trollok komolyan
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- 262 - Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070
- GAMER PC! i9-9900K / RTX 3070 Ti / Z390 / 16GB DDR4 / 1TB NVMe / 650w! BeszámítOK
- Egérpadok, billentyűsapkák(keycapek), csuklótámaszok /ARCANE/DUCKY/GLORIOUS/
- Alkalmi vétel!Csere-Beszámítás! Csak tesztelt HP Omen 16! R9 8940HX / 32GB DDR5 / RTX 5060 / 1TB SSD
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest