Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Akciókamerák
- LG LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- Apple MacBook
- Duplázik a NAND is: a Samsung 100%-os áremelésben gondolkodik
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
szerintem az a lassúság az adatbázis felépítése miatt lehetett, ez általában percekig eltart, főleg sok zenével. de ugye csak egyszer kell megtegye.
én is rengeteget próbálgattam zenelejátszókat, miután váltottam linuxra. eleinta az audacious jött be, de aztán rájöttem, hogy elég gyenge a hangminősége, így kerestem tovább, és végül a songbirdnél maradtam, de a többiek közt is van sok jó, csak mindnek volt számomra bosszantó hibája.
amúgy az ilyen fejlettebb lejátszókból a felét a funkcióknak ki lehet simán kapcsolgatni a pluginek leszedésével. bár nem tudom ez eredményez-e teljesítménybeli javulást, de illene neki.
Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos cigaretta 🔞
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A kezdet vége: viszlát, Model S!
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- SzoftverPremium.hu
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 7600X / 32GB DDR5 / RTX 4060 / 500GB SSD + 1TB HDD
- Dell ALienware AW3225QF 32" 4K QD-OLED Gaming Monitor 27% áfás - 3 ÓRA ÜZEMIDŐ!!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest