Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Bluetooth hangszórók
- DUNE médialejátszók topicja
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Aktív témák
-
Stirlitz
senior tag
Sziasztok!
Wubi-t telepitettem végül is, elöször látni akarom, hogy tényleg minden amire szükségem van müködik
Ilyen bizalamatlan vagyok, na. Rögtön lenne is mindjárt pár gondom. Elsö az Ubuntu compiz felülette. Az effektek szépek lennének, de nálam beszagatnak, nem folyamatos az ablakok effektje. Zárt Ati drivert letöltöttem, illetve letöltötte magától, és használatban is van. A videokártyám HD4670. szeretném, ha már van rá lehetőség, hogy csini legyen az asztalom, de nem zavar, ha hiányoznak az effektek, csak hátha tudja valaki, mi baja lehet. A nagyobb gondom ennél, hogy a kedvenc win-es media lejátszom, a Media Player Classic Home Cinema. Ebben van egy olyan funkció, hogy film lejátszás közben az ablaka a többi elött van. Telepitettem az mplayer csomagot, de nem az igazi. Nem tudom, hogy lehetne beállitani, hogy film lejátszás közben, az ablaka mindig a többi felett legyen Feltelepitettem wine segítségével a win-es mpc hc-t, de ezt a linux megeröszakolásának érzem. Tudtok olyan linuxos lejátszót, ami tudd ilyen opciót?
Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Battlefield 6
- Milyen autót vegyek?
- Mikrotik routerek
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Antivírus szoftverek, VPN
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4076
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- Samsung Galaxy A34 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ilyen bizalamatlan vagyok, na. Rögtön lenne is mindjárt pár gondom. Elsö az Ubuntu compiz felülette. Az effektek szépek lennének, de nálam beszagatnak, nem folyamatos az ablakok effektje. Zárt Ati drivert letöltöttem, illetve letöltötte magától, és használatban is van. A videokártyám HD4670. szeretném, ha már van rá lehetőség, hogy csini legyen az asztalom, de nem zavar, ha hiányoznak az effektek, csak hátha tudja valaki, mi baja lehet. A nagyobb gondom ennél, hogy a kedvenc win-es media lejátszom, a Media Player Classic Home Cinema. Ebben van egy olyan funkció, hogy film lejátszás közben az ablaka a többi elött van. Telepitettem az mplayer csomagot, de nem az igazi. Nem tudom, hogy lehetne beállitani, hogy film lejátszás közben, az ablaka mindig a többi felett legyen Feltelepitettem wine segítségével a win-es mpc hc-t, de ezt a linux megeröszakolásának érzem. Tudtok olyan linuxos lejátszót, ami tudd ilyen opciót?