Hirdetés
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Milyen TV-t vegyek?
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen egeret válasszak?
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Aktív témák
-
Stirlitz
senior tag
Sziasztok!
Wubi-t telepitettem végül is, elöször látni akarom, hogy tényleg minden amire szükségem van müködik
Ilyen bizalamatlan vagyok, na. Rögtön lenne is mindjárt pár gondom. Elsö az Ubuntu compiz felülette. Az effektek szépek lennének, de nálam beszagatnak, nem folyamatos az ablakok effektje. Zárt Ati drivert letöltöttem, illetve letöltötte magától, és használatban is van. A videokártyám HD4670. szeretném, ha már van rá lehetőség, hogy csini legyen az asztalom, de nem zavar, ha hiányoznak az effektek, csak hátha tudja valaki, mi baja lehet. A nagyobb gondom ennél, hogy a kedvenc win-es media lejátszom, a Media Player Classic Home Cinema. Ebben van egy olyan funkció, hogy film lejátszás közben az ablaka a többi elött van. Telepitettem az mplayer csomagot, de nem az igazi. Nem tudom, hogy lehetne beállitani, hogy film lejátszás közben, az ablaka mindig a többi felett legyen Feltelepitettem wine segítségével a win-es mpc hc-t, de ezt a linux megeröszakolásának érzem. Tudtok olyan linuxos lejátszót, ami tudd ilyen opciót?
Aktív témák
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Dacia topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Mobil flották
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Revolut
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Logitech Mx mechanical master series magyar keyboardlabor gmail.com
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11850H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W11
- Beszámítás! Sony Playstation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol garanciával extrákkal hibátlan működéssel
- MSI 17 Pulse FHD IPS 144Hz i7-13700H 14mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4409
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ilyen bizalamatlan vagyok, na. Rögtön lenne is mindjárt pár gondom. Elsö az Ubuntu compiz felülette. Az effektek szépek lennének, de nálam beszagatnak, nem folyamatos az ablakok effektje. Zárt Ati drivert letöltöttem, illetve letöltötte magától, és használatban is van. A videokártyám HD4670. szeretném, ha már van rá lehetőség, hogy csini legyen az asztalom, de nem zavar, ha hiányoznak az effektek, csak hátha tudja valaki, mi baja lehet. A nagyobb gondom ennél, hogy a kedvenc win-es media lejátszom, a Media Player Classic Home Cinema. Ebben van egy olyan funkció, hogy film lejátszás közben az ablaka a többi elött van. Telepitettem az mplayer csomagot, de nem az igazi. Nem tudom, hogy lehetne beállitani, hogy film lejátszás közben, az ablaka mindig a többi felett legyen Feltelepitettem wine segítségével a win-es mpc hc-t, de ezt a linux megeröszakolásának érzem. Tudtok olyan linuxos lejátszót, ami tudd ilyen opciót?