- Előre vagy hátra? A SilverStone rackmount házának mindegy
- Két új Arrow Lake HX CPU érkezik a gamer notebookokhoz
- MacBook Neo vs MacBook Air – Megéri a félár?
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- ASUS blog: 2K-tól a 4K-ig és tovább a Radeon RX 9000-es szériával
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi belépő szinten
- VR topik
- Projektor topic
- Egér probléma
- Mini PC
- Nem követi az NVIDIA dupla pontosságra kialakított modelljét az AMD
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Aktív témák
-
Stirlitz
senior tag
Sziasztok!
Wubi-t telepitettem végül is, elöször látni akarom, hogy tényleg minden amire szükségem van müködik
Ilyen bizalamatlan vagyok, na. Rögtön lenne is mindjárt pár gondom. Elsö az Ubuntu compiz felülette. Az effektek szépek lennének, de nálam beszagatnak, nem folyamatos az ablakok effektje. Zárt Ati drivert letöltöttem, illetve letöltötte magától, és használatban is van. A videokártyám HD4670. szeretném, ha már van rá lehetőség, hogy csini legyen az asztalom, de nem zavar, ha hiányoznak az effektek, csak hátha tudja valaki, mi baja lehet. A nagyobb gondom ennél, hogy a kedvenc win-es media lejátszom, a Media Player Classic Home Cinema. Ebben van egy olyan funkció, hogy film lejátszás közben az ablaka a többi elött van. Telepitettem az mplayer csomagot, de nem az igazi. Nem tudom, hogy lehetne beállitani, hogy film lejátszás közben, az ablaka mindig a többi felett legyen Feltelepitettem wine segítségével a win-es mpc hc-t, de ezt a linux megeröszakolásának érzem. Tudtok olyan linuxos lejátszót, ami tudd ilyen opciót?
Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Játékok
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo T14s Gen 2 - 14,1" touch, i5 1145 G7, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Phantom Gaming RX 7900XTX 24GB garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ilyen bizalamatlan vagyok, na. Rögtön lenne is mindjárt pár gondom. Elsö az Ubuntu compiz felülette. Az effektek szépek lennének, de nálam beszagatnak, nem folyamatos az ablakok effektje. Zárt Ati drivert letöltöttem, illetve letöltötte magától, és használatban is van. A videokártyám HD4670. szeretném, ha már van rá lehetőség, hogy csini legyen az asztalom, de nem zavar, ha hiányoznak az effektek, csak hátha tudja valaki, mi baja lehet. A nagyobb gondom ennél, hogy a kedvenc win-es media lejátszom, a Media Player Classic Home Cinema. Ebben van egy olyan funkció, hogy film lejátszás közben az ablaka a többi elött van. Telepitettem az mplayer csomagot, de nem az igazi. Nem tudom, hogy lehetne beállitani, hogy film lejátszás közben, az ablaka mindig a többi felett legyen Feltelepitettem wine segítségével a win-es mpc hc-t, de ezt a linux megeröszakolásának érzem. Tudtok olyan linuxos lejátszót, ami tudd ilyen opciót?