- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPad topik
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Házimozi belépő szinten
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Azonnali fotós kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
Aktív témák
-
Stirlitz
senior tag
Öhh....
Most jövök Ubuntu alól. Pontosabban 9.10 live cd-t probáltam ki. És leesett az állam. Minden hardverem müködött. Pár éve próbálkoztam Suse linuxal, még eredeti 6cd-s telepitöm is volt a 6os változatból, és a 7es is eredetiben volt meg. Ám feladtam, nagyon nehezen tudtam kezelni, nagyon nyügös volt a hardverek telepítése, és ha sikerült, akkor sem volt tökéletes pár esetben a driver miatt(pl nyomtatási felbontás kissebb volt mint win alatt).
Délután fel is telepitem egy particióra, fordulhatok hozzátok segitségért? Sok kérdésem lesz, mivel van egy pda-m, egy multifunkciós nyomtatóm amivel sokatt nyomtatok, egy ff kormányom és a kedvenc játékom a rfactor és a half life2 és kiegészitői. (eredetiek)
Aktív témák
- Diablo 3 Collector's Edition
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest