Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- Nem átlagos PC-s kézikonzolban gondolkodik a Gigabyte
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Videós, mozgóképes topik
- Vezetékes FEJhallgatók
Aktív témák
-
floatr
veterán
Nézd, én céges környezetben használom a gépet, irodából és otthonról egyaránt. Emiatt több dologra rá vagyok szorulva
Kell egy mail kliens, ami transzparensen működik az irodai levelezéssel. megjegyzem ez még az outlooknak is kemény dió. Mivel a kde alattiak nagyjából szóba sem jöhetnek a feature set miatt, marad az evolution, ami kicsit sekélyes kde alatt, javarészt design problémák vannak.
Kell egy-két vpn, mivel kliensek hálózatán turkálunk. Ez eleve bukó kde alatt, legalábbis a saját netmanagerével. Próbáltam a kvpnc-t is, de összekócolta a hálózati beállításokat, és használhatatlan volt.
Kell egy kétpaneles file manager, ami ugye a krusader, a 3.5.x alatti változatok voltak a legjobbak... hát most finoman szólva félkész, lassú, és hibát-hibára halmoz. Ott telt be a pohár, amikor az update előtti backup-ból visszamásoltam egy vbox image-et (10 gib), majd egy újabb másolát indítottam el, ami oda jutott, hogy ugyanazt az image-et kezdte el visszamozgatni. Erre nem tudok mit mondani...
Kell az eclipse, ami egyrészt design hibás, másrészt funkcionális defektjei vannak a kde-gtk motorral.Na ez volt az a pont, amikor azt mondtam, hogy elmennek a halálba a csilivili újításaikkal, amikor a rendszer összességében használhatatlan.
Ehhez képest hibátlanul megy a gnome-os rendszer, amióta áttoltam az alá a talicskát. Kicsit fapadosabb, de gyakorlatilag hibátlanul használható.
Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó ÚJ BONTATLAN Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB / 24 hó jótállás
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest