Hirdetés
- Visszafogott, vékony és vezetékmentes ProArt billentyűzet jött az ASUS-tól
- Nem tiltották be a Teslát Kaliforniában, Robotaxival ünnepelt a márka
- Az ARM részvényeinek eladásában csúcsosodott ki az NVIDIA felvásárlási kísérlete
- Jobb tömörítő algoritmussal kínálja meg a DirectStorage API-t a Microsoft
- Mi történik, ha minden PCIe slot tele van?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ZIDOO médialejátszók
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen notebookot vegyek?
- AI okozta csődhullámra figyelmeztett a Phison vezetője
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Aktív témák
-
SLD
tag
válasz
Dark Archon
üzenetére
Értem és elnézést, nyílván már annyira hozzászoktam a Linuxhoz, hogy el is felejtettem, hogy Windowsnál vadászni kell, no meg, hogy a magas árak miatt "elavult" rendszert kell használni (tudom-tudom, "frissítések" még pár évig vannak hozzájuk).
Valóban nem biztos, de tekintettel arra, hogy a hibák a garfikus környzetnél és videóknál jelentkeztek, jó esély van rá, hogy az ATI kártya (drivere) a hibás.
Igen, itt látszik, hogy Te rövidtávon gondolkozol én meg hosszútávon. Én azt mondom, hogy egyszer 40k és utána 5 évig (bár én a 9800 GT-met 6-7 évre tervezem) nem kell beruháznom ilyenre.
Ám azt kijelenteni, hogy Linuxban egy videokártya kihasználatlan lenne ráadásul az én példámban 5 éven keresztül, szintén meredek egy kicsit.
No, de nem akarok sem flame-be sem egyébbe átmenni, már az első hsz-edtől kezdve nem illett ide ez. Zárjuk le azzal, hogy szerintem a linux + új nVidia a helyes, szerinted meg az új Windows+ eredeti ATI.
Aktív témák
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- PlayStation 5
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Felhő alapú adattárolás (Dropbox, stb.)
- Hardcore café
- Dacia topic
- Több ezer műholddal bővülhet az Amazon flottája
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Antivírus szoftverek, VPN
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- HP AI Laptop 15 - Intel Core Ultra 7 255U 16GB 512GB 1 év garancia
- Dell Latitude 5410 - 14", i7-10610U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Csere-Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- ÚJ Bontatlan Honor X7d 6/128GB fekete/ 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest