Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bluetooth hangszórók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Feje tetejére állt a felskálázóverseny a Resident Evil Requiemben
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- VR topik
- 3D nyomtatás
Aktív témák
-
malwy
senior tag
Hali! Wubi segítségével Ubuntu-t raktam fel. Így egymás mellé került egy Vista 64bit, meg egy Ubuntu szintén 64bit verzsön.
Gondoltam nézzünk egy kis filmet. A film fullhd. Akad, nem tudom teljes képernyőre rakni, mert fagy vagy még jobban akad. Itt kicsit meglepődtem, hisz egy E8400nak izomból vinnie kéne. Megpróbálkozom a videokártya bevonását a harcba a gonosz fullhd filmekkel szemben. Felkínált zárt meghajtót felteszem, ugyanolyan maradt. Leszedtem 9.5-ös catás drivert. Nagy nehezen sikerül felraknom, mert abban a hozzáadott kézikönyvben csak azt mondják navigáljak oda ahova letöltöttem és futtassam. CD parancs megtalálása, örültem.
Begépelem sh xyz. Jogosultságot kér. Ismét hosszabb kutakodás a terminál mélyében, megtalálom a sudo előtagot. Nagy boldogság töltött el, innentől nem kaptam hibaüzit.Felrakom, kicsit gyorsult a gui, viszont a film továbbra is akad, ha teljes képernyőbe rakom akkor csak a reset segít.
A lejátszók amiket próbáltam: Médialejátszó nevű médialejátszó, VLC, SMPlayer. Terminálból indítva azért nem próbáltam, mert azt még én esetleg elindítom, de rokon az soha.
Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Spórolós topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Tényleg felkerült a 200 megapixel egy hajlítható telefonra
- Nintendo tulajok OFF-topicja
- PlayStation 5
- Bluetooth-headsetekről általában
- További aktív témák...
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- iPhone 15 Pro Max 256GB 88% (1év Garancia) - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest