- Fórumok
- Multimédia, életmód, 3D nyomtatás
- Txt 2 mp3
- (téma lezárva)
- Szentjánosbogárral venné fel a versenyt a Macbook Neo ellen az Intel
- Új Intel CPU-kkal jön a Surface Pro 12 és a Surface Laptop 8 for Business
- Apple MacBook
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- Fujifilm X
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Minidisc walkman - tapasztalatok - tanácsok
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
Zebu
addikt
Elég érdekesen olvas. Sajna még mindig eléggé gép hang:(
-
Warlock_42
senior tag
-
Warlock_42
senior tag
-
Warlock_42
senior tag
-
Gri
tag
Tudom, hogy első pillanatra marhaságnak tűnik (meg másodikra is) de olyasvalamit szeretnék amivel szövegeket valahogy hanggá tudok ''konvertálni'' és így pl. unalmas buszozós perceimben hallgathatnék mondjuk xy dokumentációt vagy akármit. Odáig eljutottam, hogy Acrobat Reader 6.0 felolvassa a pdf-et, de hogyan tovább?
Iszonyatosan off bocs, de megkerdezem:
Miert nem hallgatsz vmi zenet?
Vagy kabarekat?
Miert pont dokumentaciot?
En nem ertem... ;] -
Zebu
addikt
és a magyar nyelvű magyarul is olvas?
-
rup1u5
nagyúr
és az 5.1 nem olvas?
-
Warlock_42
senior tag
-
Warlock_42
senior tag
-
Cathfaern
nagyúr
Tudom, hogy első pillanatra marhaságnak tűnik (meg másodikra is) de olyasvalamit szeretnék amivel szövegeket valahogy hanggá tudok ''konvertálni'' és így pl. unalmas buszozós perceimben hallgathatnék mondjuk xy dokumentációt vagy akármit. Odáig eljutottam, hogy Acrobat Reader 6.0 felolvassa a pdf-et, de hogyan tovább?Te a hungaRO-s Warlock vagy? (ha nem tudod mi az a hungaRO, akkor tágytalan)
-
Zebu
addikt
megtaláltam
-
Dave™
nagyúr
Frankó :C Köszönöm, nem gondoltam volna, hogy ilyen egyszerű a megoldás. Majd este kipróbálom és holnap jelentem mit sikerült.ok
-
Dave™
nagyúr
-
Warlock_42
senior tag
-
Zebu
addikt
Hogyan lehet AR6-ban felolvastatni?
-
Dave™
nagyúr
Igen, ismerem a Soundforge-ot és valóban a Sony vette át. Ő tudna ilyet, hogy memóriából kicaptureöli :) a hangstreamet?Tud olyat, hogy az éppen lejátszott streamet felveszi.
-
Warlock_42
senior tag
-
Dave™
nagyúr
Igen, felolvas bármit, a Win2k, xp beépített hangszintetizátorával.
A felvételnél meg jó lenne megkerülni a mikrofonos utat :)
[Szerkesztve]Nem kell mikrofos, soundforge-al fel tudod venni. google-ban keress rá, asszem a sony vette át a licenszet a sonic foundrytól..
-
Warlock_42
senior tag
Igen, felolvas bármit, a Win2k, xp beépített hangszintetizátorával.
A felvételnél meg jó lenne megkerülni a mikrofonos utat :)
[Szerkesztve] -
Dave™
nagyúr
Tudom, hogy első pillanatra marhaságnak tűnik (meg másodikra is) de olyasvalamit szeretnék amivel szövegeket valahogy hanggá tudok ''konvertálni'' és így pl. unalmas buszozós perceimben hallgathatnék mondjuk xy dokumentációt vagy akármit. Odáig eljutottam, hogy Acrobat Reader 6.0 felolvassa a pdf-et, de hogyan tovább?ha fel tudod olvastatni, akkor utána már fel is tudod venni, akár közvetlenül mp3-ba is, ez nem lehet probléma:) Én pl Soundforge-al csinálnám.
szerk: Adobe Reader 6.0 tényleg felolvas egy angol PDF-et? Bármit?
[Szerkesztve] -
Warlock_42
senior tag
Tudom, hogy első pillanatra marhaságnak tűnik (meg másodikra is) de olyasvalamit szeretnék amivel szövegeket valahogy hanggá tudok ''konvertálni'' és így pl. unalmas buszozós perceimben hallgathatnék mondjuk xy dokumentációt vagy akármit. Odáig eljutottam, hogy Acrobat Reader 6.0 felolvassa a pdf-et, de hogyan tovább?
Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Multimédia, életmód, 3D nyomtatás
- Txt 2 mp3
- (téma lezárva)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Horgász topik
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Szentjánosbogárral venné fel a versenyt a Macbook Neo ellen az Intel
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Nintendo Switch 2
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Amazon
- További aktív témák...
- Teljesen ÚJ - iPhone 17 Pro 256 GB Kártyafüggetlen - Fóliás - 0 ciklus - Apple garancia
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- RYZEN 7 5700X3D (8 mag/16 szál, 96MB L3 cache)! GARANCIA/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- Intel Core i3-4160, 16GB DDR3 félkonfig - Alaplap, CPU, RAM, SSD, hűtő
- 2 darab Metalica VIP Superior 2 napos jegy csere 4 darab egynaposra
- iPhone 14 Pro Max 256GB Silver- 2 ÉV GARANCIA - MS5370
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 i5-1245U 16GB 256GB FHD+ IPS 1 év teljeskörű garancia
- RAZER Kunai Chroma 140mm 3 darabos szett RGB Ventilátor.
- Apple Watch Space Black rozsdamentes acél szíj
- Dell Precision 7720,17.3",FHD,i7-7820HQ,16GB DDR4,256GB SSD,P3000 6GB VGA,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest