Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• frame>24

addikt

válasz HaaS #80 üzenetére

Én most Hatmandorban a templom alatt vagyok. A 6-8 db Dark knightból álló army büntet... (lvl 21 vagyok, és ennél magasabb szintre nem tornászhatom a szörnyeket sem, van limit.)
    Vicces, pár napja azt hittem, ezt a szavannát hamarosan letudom, közbe nagy **t, csomó kveszt van...
    Volt egy Varn egy bányás dungeon-ban, na annak volt akkora sebzése az íjjal, hogy mire feleszméltem, már esett is össze a csóka. (és ez normal-on; képzelem, mi lehet hard-on, pedig nyomtam az endurance-ra is, igazából ez meg a willpower kell csak a casternek)
    Viszont, a hosszú hétvégén elutazok, szóval nem tudom most vinni, de kíváncsi vagyok a pantomimes Varn-ra, lol! (Hol van ő?)

SZERK: lengyelek a fejlesztők vagy mi?
    rákesrestem wikin ilyet ír:

"The game was released on the 25th January 2011 in North-America for the same platforms. The game has been a commercial hit and has managed to sell 1 million units, three weeks afters its release in Europe.[4] By February 2011 sold units have exceeded 2 millions in number.[5]" wiki

- tehát máshol azért rágerjedtek, de bezzeg a nagy GÉMPOD erről kussol, csak dragon édzs megy. Szánalom!

Új hozzászólás Aktív témák