Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
frame>24
addikt
Én most Hatmandorban a templom alatt vagyok. A 6-8 db Dark knightból álló army büntet... (lvl 21 vagyok, és ennél magasabb szintre nem tornászhatom a szörnyeket sem, van limit.)
Vicces, pár napja azt hittem, ezt a szavannát hamarosan letudom, közbe nagy **t, csomó kveszt van...
Volt egy Varn egy bányás dungeon-ban, na annak volt akkora sebzése az íjjal, hogy mire feleszméltem, már esett is össze a csóka. (és ez normal-on; képzelem, mi lehet hard-on, pedig nyomtam az endurance-ra is, igazából ez meg a willpower kell csak a casternek)
Viszont, a hosszú hétvégén elutazok, szóval nem tudom most vinni, de kíváncsi vagyok a pantomimes Varn-ra, lol! (Hol van ő?)SZERK: lengyelek a fejlesztők vagy mi?
rákesrestem wikin ilyet ír:"The game was released on the 25th January 2011 in North-America for the same platforms. The game has been a commercial hit and has managed to sell 1 million units, three weeks afters its release in Europe.[4] By February 2011 sold units have exceeded 2 millions in number.[5]" wiki
- tehát máshol azért rágerjedtek, de bezzeg a nagy GÉMPOD erről kussol, csak dragon édzs megy. Szánalom!
Új hozzászólás Aktív témák
- Epson WorkForce Pro WF-C579RDWF (C11CG77401) A4-es, színes üzleti tintasugaras MFP nyomtató eladó
- iPhone 15 Pro Max Natúr Titán 256 GB
- iPhone 15 PRO 128GB fekete titán KÁRTYAFÜGGETLEN! 2027 júniusig Apple garancia! Akkumlátor 87%
- 2 db FSP Champ Tower 3000VA szünetmentes tápegység (PPF24A1807) eladó
- Samsung Galaxy S11 Ultra 14.6 512GB wifi
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gar
- 127db TV/Monitor Bazár (Samsung, LG, Philips, Sony)
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával/
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest