Hirdetés
- A természettel együtt ébredeznek a hardverek
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaaS
addikt
Na jó, beszrtm
! Láttátok a pantomimes Varn-t a kopjafájuknál? Hát ez kééész
DDD! Játssza az üvegtáblás figurát, láttáháháhháátoook
? Ehhhehehh... hjááááj... ez valami easter egg
DDDD?Jameg, kicsit nehezítettem... hardon, egy karakterrel összerakom az összes armor szetet, ami létezik... itt lesznek a képek.
Velem van a baj, hogy a harc minden mozzanatát élvezem
? Én nem is emlékszem játékban ennyire kifinomult kombatra... ez inkább vívás, mint zúzás errefelé, imádom! Előreszúrás, visszalépés, blockbreak, szúrás, block, visszalépés vagy blokkból vágás... a pajzzsal ütésben még nem vagyok nagy szám, de néha bejön az is... jáááááj... mesébe illő ez az egész...
Érdekes ez a pajzsos dolog... alapból nem is kéne igazából, hiszen akár két hosszúkarddal lehet szeletelni (csodálatos animációkkal), meg blokkolni is, de a szkillek szempontjából jobb, többet lehet használni, játszani aztán meg tényleg sokkal érdekesebb... meg gyönyörűségesek a pajzsok... na és persze aztán ott van az is, hogy eggyel több cucc a karakteren, több kristály aktív... hmm... lehet, hogy én is harcossal tolom végig? Túl szépek a cuccok, túl szépek...Hja, ami lemaradt: az a hely, ahova nem tudtam átteleportálni, az maga a gromos dungeon volt, szóval minden okés...
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Eredeti játékok OFF topik
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- Path of Exile (ARPG)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i9 10900 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteDesk 800 G2 SFF, i5-6500,8GB DDR4,128GB SSD, DVD, WIN11
- Szép állapotban Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 i5-1335u/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia 2027
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
! Láttátok a pantomimes Varn-t a kopjafájuknál? Hát ez kééész
? Én nem is emlékszem játékban ennyire kifinomult kombatra... ez inkább vívás, mint zúzás errefelé, imádom! Előreszúrás, visszalépés, blockbreak, szúrás, block, visszalépés vagy blokkból vágás... a pajzzsal ütésben még nem vagyok nagy szám, de néha bejön az is... jáááááj... mesébe illő ez az egész...