Új hozzászólás Aktív témák
-
HaaS
addikt
válasz
GypsFulvus2
üzenetére
Szerintem a hiba fogalma nekünk kicsit más jelent
! Akár a játéké... szerintem az út a fontos, nem a cél, de inkább nem mennék bele mélyenszántó gondolatokba.A főhős és a többiek hangját a vicsör általad zseniálisnak tartott hangjaihoz hasonlítani megtiszteltetés tőled... bár... az eredeti lengyel lenne, ugye? És az angolra azt mondtad ott, hogy gyenge, és a magyar sokkal jobb? Na mindegy... az ajakmozgások biztosan nem követik eléggé a hangokat, hmm... megértem. Pláne, ha észreveszed majd, hogy néha a hang nem azt mondja, mint ami feliratozva van! Remélem azért folytatod majd... legfeljebb megvárod a párbeszédes Rángatózós Modot, és nem lesz olyan zavaró
!
A tutoriálba belekötni lehet, csak nem érdemes. Ha felfedezőbb szellemű voltál, mint az átlag, akkor az is kiderülhetett, hogy eléggé korlátozva van a tutorban mozgástered is, míg el nem mondják-mutogatják az alapokat. Persze Morrowind után értem én, hogy szeretnél az első negyed órában fűbe harapni, de itt másképp gondolkodtak. Meghalsz még jópárszor, akár ott a picur kis szigeten is, ha elindulsz szétnézni.
A billentyűkiosztással semmi bajom, pláne, hogy úgy állítgatod, ahogy neked tetszik. Új, de beválik, ugyanúgy, mint a blokkolásból elérhető újabb szkillek... majd később felfedezed. Én nem tudnám egyszerűbben belepasszírozni ezt a rahedli lehetőséget ilyen kevés gombba, és jobb harcrendszert sem ismerek.Ha olvasgattad a topikot - márpedig úgy nézem igen - akkor azt kell feltételeznem, hogy inkább csevegni szeretnél
!
Sajnos nem ígérhetem, hogy minden szöszre írok majd egy hosszabb választ, mert evvel az erővel inkább játszanék, mint beszélnék a játékról, ezt biztos megérted. Lesz benne bug egyébként, ha nem is sok, de találtunk párat.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAPPHIRE Radeon RX 7900 XT Pulse Gaming OC 20G
- Macbook Air 15" M4 2025 - 16 GB RAM, 512 GB SSD - Apple garancia (116)
- Macbook Air 13" M1 2020 - 16 GB RAM, 256 GB SSD - garancia (112)
- Samsung Galaxy Watch5 Pro LTE titán ház, zafír üveg
- Xiaomi Mesh System AC 1200 EU 4 db egyben eladó. 2027.05-ig Alza gari.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 i5-1135G7 16GB Ram 256 GB SSD FHD IPS Garancia
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ADATA XPG Valor Air 600W
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900 / RTX 3090 24GB / 32GB RAM / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

! Akár a játéké... szerintem az út a fontos, nem a cél, de inkább nem mennék bele mélyenszántó gondolatokba.
!