- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaaS
addikt
válasz
GypsFulvus2
üzenetére
Szerintem a hiba fogalma nekünk kicsit más jelent
! Akár a játéké... szerintem az út a fontos, nem a cél, de inkább nem mennék bele mélyenszántó gondolatokba.A főhős és a többiek hangját a vicsör általad zseniálisnak tartott hangjaihoz hasonlítani megtiszteltetés tőled... bár... az eredeti lengyel lenne, ugye? És az angolra azt mondtad ott, hogy gyenge, és a magyar sokkal jobb? Na mindegy... az ajakmozgások biztosan nem követik eléggé a hangokat, hmm... megértem. Pláne, ha észreveszed majd, hogy néha a hang nem azt mondja, mint ami feliratozva van! Remélem azért folytatod majd... legfeljebb megvárod a párbeszédes Rángatózós Modot, és nem lesz olyan zavaró
!
A tutoriálba belekötni lehet, csak nem érdemes. Ha felfedezőbb szellemű voltál, mint az átlag, akkor az is kiderülhetett, hogy eléggé korlátozva van a tutorban mozgástered is, míg el nem mondják-mutogatják az alapokat. Persze Morrowind után értem én, hogy szeretnél az első negyed órában fűbe harapni, de itt másképp gondolkodtak. Meghalsz még jópárszor, akár ott a picur kis szigeten is, ha elindulsz szétnézni.
A billentyűkiosztással semmi bajom, pláne, hogy úgy állítgatod, ahogy neked tetszik. Új, de beválik, ugyanúgy, mint a blokkolásból elérhető újabb szkillek... majd később felfedezed. Én nem tudnám egyszerűbben belepasszírozni ezt a rahedli lehetőséget ilyen kevés gombba, és jobb harcrendszert sem ismerek.Ha olvasgattad a topikot - márpedig úgy nézem igen - akkor azt kell feltételeznem, hogy inkább csevegni szeretnél
!
Sajnos nem ígérhetem, hogy minden szöszre írok majd egy hosszabb választ, mert evvel az erővel inkább játszanék, mint beszélnék a játékról, ezt biztos megérted. Lesz benne bug egyébként, ha nem is sok, de találtunk párat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyaralás topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Villanyszerelés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Vallás
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- nVidia tulajok OFF topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Sony A7 II (ILCE-7M2) + SEL2870 objektív megkímélt állapot
- Újszerű - CORSAIR TX550M 550W moduláris ATX 80 Plus GOLD tápegység
- iPhone 12 64GB fehér
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Printive - 3D nyomtatás - kedvező árak - azonnali árajánlat
- BESZÁMÍTÁS! HP ZR2440w 24 60Hz IPS FHD 6ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
- iPhone 15 Pro Max 512GB 87% Esim-es verzió (3hónap Garancia) Kijelzőn pici folt!
- Samsung A17 mobiltelefon
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
! Akár a játéké... szerintem az út a fontos, nem a cél, de inkább nem mennék bele mélyenszántó gondolatokba.
!