- Egérpad topik
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Hobby elektronika
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Az év legnagyobb kalandjára hív az új AMD Software
- Monitorkalibráló eszközök
- Házi hangfal építés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaaS
addikt
válasz
GypsFulvus2
üzenetére
Szerintem a hiba fogalma nekünk kicsit más jelent
! Akár a játéké... szerintem az út a fontos, nem a cél, de inkább nem mennék bele mélyenszántó gondolatokba.A főhős és a többiek hangját a vicsör általad zseniálisnak tartott hangjaihoz hasonlítani megtiszteltetés tőled... bár... az eredeti lengyel lenne, ugye? És az angolra azt mondtad ott, hogy gyenge, és a magyar sokkal jobb? Na mindegy... az ajakmozgások biztosan nem követik eléggé a hangokat, hmm... megértem. Pláne, ha észreveszed majd, hogy néha a hang nem azt mondja, mint ami feliratozva van! Remélem azért folytatod majd... legfeljebb megvárod a párbeszédes Rángatózós Modot, és nem lesz olyan zavaró
!
A tutoriálba belekötni lehet, csak nem érdemes. Ha felfedezőbb szellemű voltál, mint az átlag, akkor az is kiderülhetett, hogy eléggé korlátozva van a tutorban mozgástered is, míg el nem mondják-mutogatják az alapokat. Persze Morrowind után értem én, hogy szeretnél az első negyed órában fűbe harapni, de itt másképp gondolkodtak. Meghalsz még jópárszor, akár ott a picur kis szigeten is, ha elindulsz szétnézni.
A billentyűkiosztással semmi bajom, pláne, hogy úgy állítgatod, ahogy neked tetszik. Új, de beválik, ugyanúgy, mint a blokkolásból elérhető újabb szkillek... majd később felfedezed. Én nem tudnám egyszerűbben belepasszírozni ezt a rahedli lehetőséget ilyen kevés gombba, és jobb harcrendszert sem ismerek.Ha olvasgattad a topikot - márpedig úgy nézem igen - akkor azt kell feltételeznem, hogy inkább csevegni szeretnél
!
Sajnos nem ígérhetem, hogy minden szöszre írok majd egy hosszabb választ, mert evvel az erővel inkább játszanék, mint beszélnék a játékról, ezt biztos megérted. Lesz benne bug egyébként, ha nem is sok, de találtunk párat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i7-13700KF + ASUS Prime Z790-P WIFI + Kingston FURY Beast 32GB DDR5 6000MHz
- OH! Dell Latitude 7340 Üzleti Profi Fémházas Ultrabook Laptop 13,3" -65% i7-1365U 16/512 FHD IRIS Xe
- Azta Dell Latitude 7440 -65% Üzleti Profi Fémházas Érintős Ultrabook Laptop 14" i7-1365U 32/512 FHD+
- DJI Osmo Action 4 Adventure Combo + sok tartozékkal búvárkodáshoz
- Samsung 32GB DDR4-2666V 2 x 16 GB (M393A2K43BB1-CTD6Q) Szerver memória
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- 27% - Gainward GeForce RTX 5060 Ti Ghost 8GB GDDR7 128bit (NE7506T019P1-GB2062B) Videokártya
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- Apple iPhone 13 128 GB Midnight 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Lenovo 40AH és 40A1 dokkoló, töltő is.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

! Akár a játéké... szerintem az út a fontos, nem a cél, de inkább nem mennék bele mélyenszántó gondolatokba.
!