Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
frame>24
addikt
Jah, a fluffy-s barlangból épp most jövök, sikertelenül, mert kissé rezisztens a gyíkarc mindenre...
Ami azt illeti, most találtam meg egy mage guild szerűséget, + csinálom a ló-gyógyítós küldit.
Jah, ezek a spellek érdekesek, kísérletezni kell velük! Csináltam egy olyat, hogy Area carrirerhez adtam Air effectet, és erre lett olyan spell, hogy ÜLLŐK hullanak az égből 4s-ig, 4m körzetben, 50 dmg/vasdarab... LoL. Ami a legszebb, mikor lehullottak és elkezdesz mászkálni rajtuk, ilyen fémes hang van, szóval hogy tényleg ott vannak...
Ugyanakkor, még mindig nem átlátható számomra ez a spell-készítés dolog, nem tök egyértelmű, mit kreálsz... szóval próba.sajnos nálam van néha random crash is... (win7 64 bit) Te min futtatod? Vót ilyened?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Gamer számítógépem.
- Honor 90 Lite 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- OnePlus 15 16/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Verhetetlen áron!Gamer PC i7-14700K / RTX 5070 / 32GB / 1TB NVMe - Beszámítás
- Logitech PRO X SUPERLIGHT 2
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 256GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest