- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gaming notebook topik
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Projektor topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Autós kamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
peti1988
csendes tag
Köszi a hsz-t, az utca neve: Kökörcsin.
Én ugy tudom, hogy itt fix ip van egyébként.
de magyarul annyit kell majd tennem, hogy routerbe MAC klónozás és már szét is van osztva?
esetleg ha valaki részletesen leírná, hogy most mia helyzet azt megköszönném.
Az igazság az, hogy én nem nagyon értek ehhez, eddig ilyen WiFis netem volt ott annyit kellett tennem h beállítottam a statikus IP-t azt ennyi...
De itt már hallottam minden szarságot...PPPoE, DHCP, meg mittomén mi...nem igazán értem, hogy mik ezeke, meg hogy nekem akkor mit is kell beállítanom, meg valaki elmagyarázhatná, hogy miér jó az ha MAC addr alapján azonosítanak, már nem azér de akkor az nem azt jelenti, hogy ha hálokártyát cserélek akkor puff volt net nincs net? (mármint router használata nélkül természetesen).
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Makulátlan Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5 5500u(12x4.0Ghz)12-20GB RAM,SSD+HDD
- Új Samsung Galaxy S10e Erősebb Snapdragon modell (G970U)
- Apple MacBook Air M1 2020 13" (A2337) 8GB/256GB akku: 100% (35 ciklus) garancia: 2026/10
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Panasonic SA-HE70 AV erősítő
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Xiaomi Redmi A3 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged