Új hozzászólás Aktív témák
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Van egy Alcor TV tuner nálam kölcsönbe. Mindig TV-t beállítanám, de a megtalált csatornák sötétek, hangja van, de nem látszik az adás, mintha egy sötét üveglap lenne a képernyő előtt. Emellett szaggat is az adás. Mit lehet ezzel tenni?
Köszi: RR
═════════════════════════════════════════
-
RootRulez
félisten
válasz #65675776 #1712 üzenetére
A jelerősség 50% körül van, amikor keresett a program és preview-ot mutatott, akkor jó színű volt az egyik adó. Meg most is, mintha az alul egy kis csíkban rendes színű lenne... Most megpróbálok egy másik TV néző alkalmazást...
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Egy őskövület TV Tuner van a gépemben, XP-vel és Win7-tel is csoda, hogy működésre tudtam bírni, de ez a 64 bites Win7 már keméyn dió.
A Tv Tuner típusát nem tudom, annyit tudok róla, hogy CHP051 a chip, meg a Video Decoder Bt878. Mellékelek egy képet, amit a korábbi TV programom (dscaler)
Szóval kellene nekem egy működő 64 bites driver.
Köszi: RR
mod: Talán TView99 a "márkája"...
[ Szerkesztve ]
-
RootRulez
félisten
válasz #65675776 #1745 üzenetére
Igen, XP-n és x86-os Win7-en ezzel a BTWincap cuccal keltettem életre a kártyát...
Esetleg nem tudtok egy olcsóbb Tunert amivel eltévézgetnék, mint eddig? Nem kell mellé überszoftver, tőlem a Media Center is kezelheti, rögzíteni se akarok, csak rádugni a DIGI-s beltéri mazzagját, oszt had szóljon...
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Van egy Leadtek PxDTV2300 H típusú TV tunerem, ami azt csinálja, ha kihúzom az antennakábelt vagy kihúzom a médiaboxot a konnektorból, akkor a gép újraindul. Mi miatt lehet ez? Mikor visszakapcsol a gép, akkor bejön egy "A windows súlyos hiba után állt helyre" hibaüzenet...
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Műholdas DIGI TV-nk van, TV-n jön az adás szépen, de ha a Leadtek PxDTV2300 H TV tunerbe csatolom a koakszot, akkor ugrál, villog a kép és szaggat a hang.
Mi miatt lehet ez? Esetleg a beltéri túl sok áramot ad a koakszon keresztül, amit a Tuner nem tud lekezelni? Én erre tudok gondolni, amiatt is mert, ha kihúzom/bedugom a koakszkábelt, akkor a gép rendszeresen újraindul...
Szerintetek?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Gumi és felni topik
- 3D nyomtatás
- Milyen TV-t vegyek?
- Battlefield 2042
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Ahh! DELL Latitude 5310 Tartós Profi Laptop -60% 13,3" i5-10310U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest