Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- VR topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Bluetooth hangszórók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
dudika10
veterán
válasz
üzenetére
Szerintem picit felfújtad magadban azt a megjegyzést, hogy lehet, hogy a Win7 hibája.
Azt használom, tökéletesen elégedett vagyok vele. A hiba nem feltétlenül jelent negatív dolgot, nem arra gondoltam, hogy az MS programozói rontottak el valamit, hanem arra, hogy másképp áll a képkezeléshez a W7 vagy valami hasonló téren eltérés van a Vistához képest és ezért nincs kép egyes gyártóknál.Százalékosan szép nagy szám az a 49,39, de azért a terás HDD-k korában az az 5GB kereken 0,5%-a egy terás vinyónak, ami az átlag ember számára is elérhető árban van. (tudom, hogy nem, mert csalnak az átváltásnál, és élvezed egyébként, hogy belekötsz valamibe, úgyhogy kénytelen vagyok zárójeles megjegyzéseket tenni
)Megnéznélek azért, amikor veszel valamit, kijön egy új OS és nem működik az amit vettél, de minden más működik. Gondolom akkor azért nem az lenne az első mondatod, hogy "nem kötelessége működni".

Na de részemről elég az OFF-ból, szerintem érthetően leírtam az álláspontom, nem kívánok tovább magyarázkodni és szemetelni a topikot. Béke!

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)