- TCL LCD és LED TV-k
- Analóg fényképezés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Home server / házi szerver építése
- Milyen videókártyát?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
attilla84
tag
O igen bocs...
Eloszor is En azt akarnam elerni hogy a tv-tunert ugy tudjam hasznalni a monitoromonn hogy egy gombnyomassal vagy ilyensmi tudjam valtani a szamitogeppel...
Az osszekotest igy csinalom es nem mukodik az atvaltas,csak a tv tuner megy a monitoromonn.:
A monitor kabelat kihuztam a videokartyarbol es betettem a DVI-out -ba.! A DVI-IN-t es a videokartyamat osszekottem egy DVI-VGA kabellel.
A tv-tuner a jelet egy beltero egysegbol kapja amit az AV-in -re kottem.
Es igy tokeletesenn mukodik,a monitoronn a tv nezes.Es most jon a baj:elinditom a szamotogepet es hogy lehet atvaltani hogy a gep is megjelenjen a monitoromonn,es ismet egy visszavaltassal a tv menjen???
Probaltam nyomni az AV/PC gombot.a "source" gombot ami valtja a kulonbozo modokat de a szamitogep eggyik modban sem jon elo...Kerem irjatok ha valami mas otletet vagy mas megodast tudtok az oszeszerelesehez!!!
KOSZI !!!

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Google Pixel topik
- Villanyszerelés
- Windows 11
- Android szakmai topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- Fotók, videók mobillal
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- ELADÓ FOXWELL NT630 Plus OBD2 autódiagnosztikai eszköz
- Ryzen 7 3700X / RTX 2060 SUPER / 32GB RAM / 512GB NVMe Gamer PC
- Beszámítás! Motorola Sound Flow XT2549-1 hangszóró hibátlan működéssel
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen 1 FHD notebook - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD T2000 4GB W11
- Beszámítás! Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Eladó Logitech Z3 2.1 fadobozos hangrendszer
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.hu Apple iPhone 14 Pro Deep Purple 128GB használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest