- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Hall-effektusos "félbillentyűzet" jött a Keychrontól
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- VR topik
- Bluetooth hangszórók
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
attilla84
tag
O igen bocs...
Eloszor is En azt akarnam elerni hogy a tv-tunert ugy tudjam hasznalni a monitoromonn hogy egy gombnyomassal vagy ilyensmi tudjam valtani a szamitogeppel...
Az osszekotest igy csinalom es nem mukodik az atvaltas,csak a tv tuner megy a monitoromonn.:
A monitor kabelat kihuztam a videokartyarbol es betettem a DVI-out -ba.! A DVI-IN-t es a videokartyamat osszekottem egy DVI-VGA kabellel.
A tv-tuner a jelet egy beltero egysegbol kapja amit az AV-in -re kottem.
Es igy tokeletesenn mukodik,a monitoronn a tv nezes.Es most jon a baj:elinditom a szamotogepet es hogy lehet atvaltani hogy a gep is megjelenjen a monitoromonn,es ismet egy visszavaltassal a tv menjen???
Probaltam nyomni az AV/PC gombot.a "source" gombot ami valtja a kulonbozo modokat de a szamitogep eggyik modban sem jon elo...Kerem irjatok ha valami mas otletet vagy mas megodast tudtok az oszeszerelesehez!!!
KOSZI !!!

Új hozzászólás Aktív témák
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Háztartási gépek
- Milyen notebookot vegyek?
- Peugeot, Citroën topik
- Bluetooth-headsetekről általában
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Kerékpárosok, bringások ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Home server / házi szerver építése
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- HP Z420 Workstation,Xeon E5-1620 CPU,8GB RAM,500GB SATA3 HDD,WIN10
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium használt, szép állapot 96% akku (247 ciklus) 6 hó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest