- Házimozi belépő szinten
- Autós kamerák
- Egér probléma
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Apple asztali gépek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
attilla84
tag
O igen bocs...
Eloszor is En azt akarnam elerni hogy a tv-tunert ugy tudjam hasznalni a monitoromonn hogy egy gombnyomassal vagy ilyensmi tudjam valtani a szamitogeppel...
Az osszekotest igy csinalom es nem mukodik az atvaltas,csak a tv tuner megy a monitoromonn.:
A monitor kabelat kihuztam a videokartyarbol es betettem a DVI-out -ba.! A DVI-IN-t es a videokartyamat osszekottem egy DVI-VGA kabellel.
A tv-tuner a jelet egy beltero egysegbol kapja amit az AV-in -re kottem.
Es igy tokeletesenn mukodik,a monitoronn a tv nezes.Es most jon a baj:elinditom a szamotogepet es hogy lehet atvaltani hogy a gep is megjelenjen a monitoromonn,es ismet egy visszavaltassal a tv menjen???
Probaltam nyomni az AV/PC gombot.a "source" gombot ami valtja a kulonbozo modokat de a szamitogep eggyik modban sem jon elo...Kerem irjatok ha valami mas otletet vagy mas megodast tudtok az oszeszerelesehez!!!
KOSZI !!!
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest