- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Hisense LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- OLED TV topic
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
lewisfm
aktív tag
válasz
KáZsé Mestör
üzenetére
Nekem T-Kábeles szolgáltatásom van, de ilyen problémám nem volt a Dongle H-val. Viszont nagyon érzékeny a jel minőségére. Pl. ezért szándékozom kicserélni a TV konnektorokat f-csatlakozósra, mert az egyik már ki lett cserélve (a kábelmodem miatt), s nagyságerendileg jobb ott a kép minősége a csere után. Sőt a kábel minősége is sokat számít. Volt valami 1.5m hosszú koax kábelem (gyári), azt használtam a tuner és a konnektor között, s majd minden adásnak nagyon zajos volt a képe. Aztán szóltam a kábeltv-szerelőnek, hogy kéne egy kábel készíteni, s láss csodát - igancsak sokat javult a szerelt kábellel a jelminőség! (Persze a szerelt kábel azt jelenti, hogy fogóval rászorított csatalkozók vannak rajta, amik hosszan hátranyúlva rátakarnak a kábelre, ily módon jó az árnyékolás)
Szóval a kábelezés minőségét mindenképpen letesztelném.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL Latitude 5420 Core i5-1135G7
- Eladó LG 43UN71003LB 43 4K UHD Smart TV
- Kicsibe van ennél jobb ár-ér arány? Phanteks - Enthoo Evolv ITX - PH-ES215P BK INGYEN Szállítva!
- A kis CUKISÁG! IWIN A1 ITX 600W PSU Ingyen MPL-el Érdekelhet?
- Eladó Sennheiser Momentum 3 bluetooth fejhallgató aktív zajszűréssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13600KF 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060Ti 8GB RAMPAGE Shiva CM 700W
- Apple iPhone 17 Pro 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár INGYENES SZÁLLÍTÁS
- HP ZBook Studio G8 i7 32GB RAM 1TB SSD RTX A3000/Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM4 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest