- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
- Projektor topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen RAM-ot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A CD olvasónak ehhez semmi köze. A tunert és az alaplapi hangvezérlőt kell összekötnöd. Ha van egyáltalán az alaplapon ehhez csatlakozó. Ha nincs, akkor venned kell még egy 3,5mm-es sztereo jack-et, és a kábel egyik végére azt kell felforrasztani az eredetileg rajta levő csatlakozó helyett. Majd ezt bedugni a hangvezérlő Line-In bemenetébe.
-
RAiN91
őstag
Na végülis találtam ilyen kábelt, viszont csak 3 eres. Bele megy a 4 eresbe. Az alaplapom így írja a csatlakozókat felülről lefelé: Right audio, ground, ground, left audio.
Na most a kábelről az egyik ground hiányzik, ezért van csak 3 ér. Az baj, muszáj a 2 ground neki? (vagy külön kell a lefthez, külön a righthoz?)szerk: ha nem külön kell nekik a ground, akkor meg tudom úgy is csinálni, hogy csak pl. a left-et kötöm be és a groundot, a right-ot kihagyom, és akkor max mono-ba rakom, vagy csak az egyik hangfalon szól. Jó így is?
-
RAiN91
őstag
válasz
#65675776 #1547 üzenetére
Igen, hagytam hogy win update telepítse. Miután meg volt (vagy kiírta hogy nem sikerült, már nem emlékszem), rányomtam a win7-es leadtekes drivert.
Beszerzek egy olyan kábelt, remélem csak ennyi volt a gond. Amúgy akkor a cd olvasó jack-ből jön majd a hang, vagy alaplapról is?
-
törölt tag
OS? Bár gondolom Vista vagy W7, és hagytad, hogy Windows Update-ről telepítse a drivert. Nos, ez az, ami nem sikerül neki. Töltsd le a Leadtek-től a legfrissebbet, és telepítsd fel azt. [link]
Azt a kábelt CD Audio kábelnek szokták hívni. Bármelyik PC-s boltban kapsz szerintem.
-
RAiN91
őstag
Sziasztok
Van nálam egy Leadtek TV2000 XP expert tv tuner. Nagy nehezen sikerült képet varázsolnom. De hangot sehogyan sem tudok. Egyébként a win indításkor azzal fogad, hogy blokkolta az eszközt, mert nem biztonságos. (de ettől még működik, csak hang nincs). Csak egy coax kábel megy be hátul, de gondolom attól még hangnak kellene lennie. Javaslat?
Köszi -
naszvalo
tag
sziasztok használtan tudnék venni egy Asus TV-Tuner PCI, P7131 kártyát.van valakinek infója müködik win7 64 biten?
-
törölt tag
A Logitech webcam drivereiről és sw-eiről hallani érdekes dolgokat... Szóval nem lehetetlen.
A másik problémára: a PAL D1, ami a digitális technikában az elfogadott analog szabvány, 720x576 képpont, ami nem 4:3, hanem 5:4 képarány. (Az egy másik tétel, hogy a PAL pixelek elméletileg nem négyzet alakúak, de apróság, nem zavar senkit a jelek szerint.) Ezért van két oldalt a csík.
Egyébként van egy Avermedia TV tunerek topic, szép lassan el kellene kezdeni rendeltetésszerűen használni. Níilván nem két embernek van ilyen gyártmányú tunere, de a jelek szerint senki sem akarja a kérdéseivel a szaktopicot "terhelni".
-
toruss
csendes tag
Je, és még annyi lemaradt az előző hsz-ből, hogy miért van az amikor felveszek egy adást akkor az élő nézetben rendesen kitölti a kép a monitorom (4:3-as képarányban) viszont, a felvett anyag képének két oldalán megjelenik egy fekete csík, ezzel függőlegesen elnyújtva a képet. Próbáltam állítani a rögzítés felbontását, meg az overscan funkciót de ugyan az a helyzet. Egyébként ha az álő nézetet beállítom eredeti képarányra akkor ott is látszik a két oldalt a függőleges csík.
-
törölt tag
Ami azt illeti Expert-em nekem is volt, jelenleg szégyen szemre csak két tuner van a gépemben (a két Leadtek).
Egyébként nem függ össze azzal, hogy milyen csatolójú a kártya. Inkább valami sw összeakadás lehet. Nincs más HID a gépedben? Mondjuk USB-s patkánnyal és billentyűzettel nem igen hiszem, hogy összeakadna, de mondjuk webkamerával nem elképzelhetetlen, azok tudnak érdekes dolgokat produkálni a tunerek vonatkozásában. -
toruss
csendes tag
válasz
#65675776 #1537 üzenetére
Nekem egy Winfast TV2000Xp Expert tunerem volt ez előtt, azzal nem volt semmi bajom, igaz az PCI-os volt. Most először van PCI-E-s tv tunerem, így nincs sok tapasztalatom. (Lehet hogy rosszul állítottam be valamit?) Azért választottam ezt, mert most fogja bekötni a digitális kébeltévét az invitel, és a szobám kis mérete miatt nem tudok TV-t berakni, meg jó volna műsorokat is rögzíteni a számítógépre. Kíváncsi vagyok, hogy mi fog történni ha majd a set top boxról kapja majd a jelet. Nem szívesen válnék meg a karitól, (főleg most, hogy rájöttem szoftveres baj van) de ha a későbbiekben is borsot törne az orrom alá akkor muszáj lessz. Egyenlőre most úgy néz ki hogy stabilan megy, de később ha netán úgy alakulna, hogy cserélni kell akkor milyen tunert javasolsz amire a set top boxot rá lehet kötni, és elfogadható képet is kapok, meg stabil is?
-
toruss
csendes tag
válasz
#65675776 #1535 üzenetére
Jogos a korrekció, ez az a interfész amivel bajom van. Amúgy fogalmam sincs, hogy mi lehet a progival, én először feltelepítettem a kapott CD-ról a progit, majd mivel gonjaim voltak vele, letöltöttem a legfrissebb változatot a gyártó honlapjáról, majd futattam a rar fájlt és autómatikusan felrakott mindent. De ezzel is gondjaim vannak/voltak amíg rá nem jöttem hogy mi a hiba. Neked ugyan ilyen tunered van?
-
toruss
csendes tag
válasz
DonThomasino #1533 üzenetére
Sikerült, megvan a hiba! A problémát az Aver Media Center okozta, ugyanis a windows betöltésekor a háttérben elindulnak az alkalmazáshoz és a driverhez tartozó híd vezérlők. Ha ebben a helyzetben indítom a Media Centert akkor új híd vezérlőt indít el a már futó mellé, és ez okozta a lefagyást. Ha indításkor a híd vezérlőket leállítom a feladatkezelőben, és utána indítom el a Media Centert akkor tökéletesen fut.
-
toruss
csendes tag
válasz
DonThomasino #1531 üzenetére
Köszi az ötletet! Még kipróbálok egy-két dolgot a saját gépemen, és ha nem megy akkor berakom egy másik gépbe és megnézem hogy mi újság. (Egyébként érdekes ez a dolog, mert most is megy a tuner miközben ezen sorokat írom, már egy jó ideje megy és még nem volt fagyás.)
-
toruss
csendes tag
Sziasztok!
Vettem egy AverTV CaptureHD H727-es tunert, és olyan gondom van, hogy ha feltelepítem a hozzá kapott szoftvert, az Aver Media Centert akkor egy darabig megy, majd lefagy az egész gép. Mikor újraindítom a gépet akkor pedig a driver is eltűnik a hardverlistáról. Viszont ha kikapcsolom a gépemet, majd újra bekapcsolom, akkor ismét megjelenik a driver a megfelelő helyen és tudok újra tévézni addig amíg le nem fagy megint. Ez a jelenség csak akkor van ha a tunerhez kapott programot telepítem. Ha a Windows Media Centert használom akkor nincs semmi gond, viszont az meg nem látja a tuner HDMI bemenetét. Windows 7-et használok, valakinek van valami ötlete hogy mi lehet a baj? Próbáltam a régi és az új drivereket és programokat is telepíteni a tunerhez de ugyan az a jelenség lép fel. -
DonThomasino
veterán
Leadtek dtv2000 h plus
PVR2 2.0 .3 33.Analog video eszköz : Winfast DTV 2000 H plus Video CApture
Analog audio eszköz: Winfast DTV 2000 H plus Video CApture
Hangkártya: SB x-fi extreme musicAnalog TV -n néha zajos lesz a hang eltorzul, nagyon zavaró érthetetlenné válik.
Teljesn véletlenül pár másodpercre aztán megjavul.Mitől lehet?
DT
-
bmatty
tag
Hello
Adott egy leadtek DTV1800H hibrid tv tuner. Gep takarotas utan nem talal egy digitalis csatornat sem es ha atalitom a video bemenetet analog adasra akkor ki irja a pwr2 hogy not responding es atalitja a CVBS video bemenetre. Mi lehet a hiba? Remelem tudtok segiteni.
-
Drace01
csendes tag
Hali!
nem tudom hogy valaki kért e már ilyet de gondoltam megpróbálom mert sehol se találok.Nekem egy TV kártya eredeti CD-jének a tartalma kellene ha valakinek megvan azt megköszönném ha felrakná
A kártya: (Kworld) KW-TV878R ((BG+DK) De ez az utolsó nem tudom hogy menyire fontos de odaírom azért )
így néz ki: http://www.google.hu/imgres?q=%28Kworld%29+KW-TV878R+bg&um=1&hl=hu&biw=1024&bih=611&tbm=isch&tbnid=5mE1G9euhM6BGM:&imgrefurl=http://hardverapro.hu/apro/kworld_kw-tv878rf_tv-fm_tuner_elado/friss.html&docid=Y-6FofGO0ynF6M&w=1200&h=900&ei=VW1uTuyPBZHN4QSas9mHBQ&zoom=1&iact=rc&dur=356&page=1&tbnh=152&tbnw=209&start=0&ndsp=13&ved=1t:429,r:4,s:0&tx=137&ty=71
bocsi a hosszú linkért
Előre is köszi!!!! -
bferenc67
csendes tag
grundig tv-nél, bekapcsoláskor zöld csíkos
a képernyő,alatta tiszta a kép!!
valaki segitsen! -
Suxen
csendes tag
Sziasztok segítség kellene hogy szerintetek melyiket vegyem!!! Msi Digivox Micro HD vagy GIGABYTE U7300 USB
a választ előre is kösz!!!! -
gameses
csendes tag
Némi segítséget kérnék. Egy asus my cinema-p7131 hybrid tv-tuner karim van, és nem tok rajt 16:9-es képarányt állítani. Lehet valahogy állítani rajt? És ha igen, akkor hogy? Köszi a válaszokat!!!
-
spety87
csendes tag
Sziasztok!
Kérem ha valaki tud segítsen!!!!
A jövő héten kötnek be T-home Sat tv a házba, amivel csak az a baj, hogy én számítógépen néztem eddig a hagyományos kábel tv-t egy leadtek winfast tv2000 xp experttel a gépemben. A kérdésem az lenne hogy a beltéri egységet hogyan tudom majd összekötni a tv-tuneremmel? Ha egyáltalán lehetséges e? Valaki segítsen!!!
-
Bjørgersson
félisten
Philips SAA713XHL típusú TV-tuner kártyát nem sikerül működésre bírni egyik barátom gépében. Már minden létező dolgot feltelepítettünk, de nem akar működni. Valakinek ötlet?
-
Male
nagyúr
Szerintetek egy ASUS MyCinema P7131 tuner működne Windows Server 2003 alatt?
...a gyári oldalon nincs felsorolva, az asusos driver letöltő oldalon szintén nincs a listában Win Server 2003.
A letölthető driver INF-je viszont így kezdődik:
[Version]
signature = "$CHICAGO$" ;All Windows OSIgazából csak a videó bemenetnek kéne mennie, a gyári program, távirányító nem számít.
-
bkalmii
csendes tag
Hi Mindenki!
Van nekem egy Leadtek DTV Pro HD. Nem találok hozzá frissítést.
A jelenlego verzió:
S/W Verzió: DTV_Pro_HD-1.1.2D/1.1
Készítés dátuma: 18/12/2009
Tud valaki segíteni? -
mpierre
veterán
Üdv!
Akadt egy kis gondom egy usb-s aver media hx volar-ral.
Adott egy beltéri 70 tv csatornával, illetve egy htpc. A htpc-n win 7, a driverek rendben telepítésre kerültek a szokásos körökkel. A htpc egy plazmára van rákötve hdmi-vel (ez is lehet gond). A tv tuner simán megtalálja a 70 csatornát, de semmit nem jelenít meg a plazma tv-n.Hol szúrtam el a dolgot?
Szerk.: Xbmc megy mint célszoftver a rendszeren... Ha ez számít.
-
-
hebbister
csendes tag
Sziasztok!
Vásároltam egy AverMedia AVerTV Volar Green HD külső DVB-T TV Tuner-t. AverTV programot feltelepítve nem minden adót talál meg, a két DunaTV-t nem (MUX C). Van valami ötletetek, hol keressem a hibát? Amit megtalál az tökéletes és a jelminőségre is 100%-ot ír ki.
-
törölt tag
válasz
proximus #1510 üzenetére
nafta32: A noname tunerek már csak ilyenek, nem jár hozzájuk támogatás. A tuner mellé viszont kaptál egy telepítőlemezt, azon minden szükséges dolog rajta van.
Ha a Presto! PVR kereskedelmi változatához keresel kódot, akkor viszont warez vétségét követed el, amit büntetnek kell.
-
proximus
senior tag
Hali!
Valaki tudja esetleg, hogy miként lehetne az "Analog TV" -t alapértelmezetté tenni a Winfast PVR2-ben? Az a baj, hogy a program minden indításánál a "nagy fekete semmi" jön be alapból, mert Video bemenetnek valami mást választ. Le lehetne szokatni erről? Így mindíg nyomkodni kell a video gombot a távirányítón, ahányszor elindul a program és elég frusztráló tud lenni. Már átnéztem minden beállítást a pvr-ben, de nem találtam olyasmit hogy alapértelmezett bemeneti mód, vagy ilyesmi...
Köszi -
vitya81
tag
hi! valaki tudna tanácsot adni abban, hogy tudnám működésre bírni a Pinnacle PCTV Pro 5.11, vagy 5.50 verziójú programot win7 64bit-en? sehogy nem akar összejönni. kompatibilitást beállítom, de nem akar elindulni (hardware initialization failed ) Dscaler-re működött, de most az is megadta magát.
köszi! -
gyenge47
aktív tag
Hali
Analóg UPC-s beltérihez van egy Hauppauge PCTV USB TV Tuner HYBRID PRO STICK 340e, ami sajnos rettentően rossz képet ad. Gyakorlatilag egy kékes árnyalat, borzasztó minőségben. Kábelt megnéztük, nincs vele baj, valami beállítás lehet, de nem tudom, hogy hol és mit.
Ha valaki segíteni megköszönném!
-
tomgabor
senior tag
Valaki valamit [link]
-
polaar
tag
Lecseréltem a leadtek tunert és vettem egy x3m hpc 2000 hybrid tunert.Ez végre megtalálja a csatornákat de nincs hang és nagyon szemcsés a kép-mit kellene tennem?A koliban amúgy upc kábeltv van-azt nézném.
-
polaar
tag
Sziasztok!Vettem egy leadtek winfast dongle gold és arra használnám hogy a kollégiumban a tv-t tudjam az asztali gépemen nézni.A tunerbe a kábeltv-t dugnám be(fali),de hiába telepítettem a hozzá adott cd-ről azt írja ki ha bedugom hogy új hardver és nincs benne az eszközkezelőben.A driverek frissek,xp sp-3 van a gépen-mit kell tennem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Android szakmai topik
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
- Projektor topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Építő/felújító topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Hardver, laptop, TV adás-vétel csoportom eladó a Facebookon ha esetleg lendítenél a vállalkozásodon!
- Hardver, laptop adás-vétel csoportom eladó a Facebookon ha esetleg lendítenél a vállalkozásodon!
- Hardver, laptop adás-vétel csoportom eladó a Facebookon ha esetleg lendítenél a vállalkozásodon!
- Hardver, konzol adás-vétel csoportom eladó a Facebookon ha esetleg lendítenél a vállalkozásodon!
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Softmodolt PlayStation 3 Slim
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest