Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A CD olvasónak ehhez semmi köze. A tunert és az alaplapi hangvezérlőt kell összekötnöd. Ha van egyáltalán az alaplapon ehhez csatlakozó. Ha nincs, akkor venned kell még egy 3,5mm-es sztereo jack-et, és a kábel egyik végére azt kell felforrasztani az eredetileg rajta levő csatlakozó helyett. Majd ezt bedugni a hangvezérlő Line-In bemenetébe.
-
RAiN91
őstag
Na végülis találtam ilyen kábelt, viszont csak 3 eres. Bele megy a 4 eresbe. Az alaplapom így írja a csatlakozókat felülről lefelé: Right audio, ground, ground, left audio.
Na most a kábelről az egyik ground hiányzik, ezért van csak 3 ér. Az baj, muszáj a 2 ground neki? (vagy külön kell a lefthez, külön a righthoz?)szerk: ha nem külön kell nekik a ground, akkor meg tudom úgy is csinálni, hogy csak pl. a left-et kötöm be és a groundot, a right-ot kihagyom, és akkor max mono-ba rakom, vagy csak az egyik hangfalon szól. Jó így is?
-
törölt tag
OS? Bár gondolom Vista vagy W7, és hagytad, hogy Windows Update-ről telepítse a drivert. Nos, ez az, ami nem sikerül neki. Töltsd le a Leadtek-től a legfrissebbet, és telepítsd fel azt. [link]
Azt a kábelt CD Audio kábelnek szokták hívni. Bármelyik PC-s boltban kapsz szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sweet.tv - internetes TV
- Android szakmai topik
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Xbox Series X|S
- BestBuy ruhás topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, konzol adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest