Új hozzászólás Aktív témák
-
toruss
csendes tag
válasz
Core2duo6600 #1611 üzenetére
Nem hiszem, mert ha TV-re kötöm komponensen ott is jó.
-
toruss
csendes tag
válasz
DonThomasino #1609 üzenetére
A tuner minden funkciója működik, és ha komponensen rákötöm DVD lejátszóra akkor jól megy. Akkor van gond ha az STB-re kötöm. Az STB komponens kimenete biztos jó, mert korábban már próbáltam és működött. Olyan mintha a tuner az STB-ből érkező komponens jelet nem tudná értelmezni.
-
toruss
csendes tag
válasz
DonThomasino #1607 üzenetére
Tudtommal komponens kábelhez nincs füldhurok leválasztó, Az STB meg földelt. De minden más forrás meg rendben van.
-
toruss
csendes tag
válasz
DonThomasino #1605 üzenetére
http://kepfeltoltes.hu/view/120103/hb_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
-
toruss
csendes tag
válasz
DonThomasino #1603 üzenetére
Igen, a hang jó, csak a kép csúszik szét.
-
toruss
csendes tag
válasz
DonThomasino #1601 üzenetére
Próbálgattam de semmi. Próbáltam a videószabványt is állítani de az sem használt. Próbáltam más drivert és PVR verziót de ugyan az a helyzet. Az STB beállításainál meg csak ki és be lehet kapcsolni a kimenetet valamint 720x576-tól felfele lehet állítani a felbontást.
-
toruss
csendes tag
Üdv!
Sikerült beszereznem egy PVR3000 Deluxe tunert, és minden funciója működik de amikor komponens jelre váltok a kép szétesik. Van valakinek ötlete hogy mitől lehet ez? -
toruss
csendes tag
Je, és még annyi lemaradt az előző hsz-ből, hogy miért van az amikor felveszek egy adást akkor az élő nézetben rendesen kitölti a kép a monitorom (4:3-as képarányban) viszont, a felvett anyag képének két oldalán megjelenik egy fekete csík, ezzel függőlegesen elnyújtva a képet. Próbáltam állítani a rögzítés felbontását, meg az overscan funkciót de ugyan az a helyzet. Egyébként ha az álő nézetet beállítom eredeti képarányra akkor ott is látszik a két oldalt a függőleges csík.
-
toruss
csendes tag
válasz
#65675776 #1537 üzenetére
Nekem egy Winfast TV2000Xp Expert tunerem volt ez előtt, azzal nem volt semmi bajom, igaz az PCI-os volt. Most először van PCI-E-s tv tunerem, így nincs sok tapasztalatom. (Lehet hogy rosszul állítottam be valamit?) Azért választottam ezt, mert most fogja bekötni a digitális kébeltévét az invitel, és a szobám kis mérete miatt nem tudok TV-t berakni, meg jó volna műsorokat is rögzíteni a számítógépre. Kíváncsi vagyok, hogy mi fog történni ha majd a set top boxról kapja majd a jelet. Nem szívesen válnék meg a karitól, (főleg most, hogy rájöttem szoftveres baj van) de ha a későbbiekben is borsot törne az orrom alá akkor muszáj lessz. Egyenlőre most úgy néz ki hogy stabilan megy, de később ha netán úgy alakulna, hogy cserélni kell akkor milyen tunert javasolsz amire a set top boxot rá lehet kötni, és elfogadható képet is kapok, meg stabil is?
-
toruss
csendes tag
válasz
#65675776 #1535 üzenetére
Jogos a korrekció, ez az a interfész amivel bajom van. Amúgy fogalmam sincs, hogy mi lehet a progival, én először feltelepítettem a kapott CD-ról a progit, majd mivel gonjaim voltak vele, letöltöttem a legfrissebb változatot a gyártó honlapjáról, majd futattam a rar fájlt és autómatikusan felrakott mindent. De ezzel is gondjaim vannak/voltak amíg rá nem jöttem hogy mi a hiba. Neked ugyan ilyen tunered van?
-
toruss
csendes tag
válasz
DonThomasino #1533 üzenetére
Sikerült, megvan a hiba! A problémát az Aver Media Center okozta, ugyanis a windows betöltésekor a háttérben elindulnak az alkalmazáshoz és a driverhez tartozó híd vezérlők. Ha ebben a helyzetben indítom a Media Centert akkor új híd vezérlőt indít el a már futó mellé, és ez okozta a lefagyást. Ha indításkor a híd vezérlőket leállítom a feladatkezelőben, és utána indítom el a Media Centert akkor tökéletesen fut.
-
toruss
csendes tag
válasz
DonThomasino #1531 üzenetére
Köszi az ötletet! Még kipróbálok egy-két dolgot a saját gépemen, és ha nem megy akkor berakom egy másik gépbe és megnézem hogy mi újság. (Egyébként érdekes ez a dolog, mert most is megy a tuner miközben ezen sorokat írom, már egy jó ideje megy és még nem volt fagyás.)
-
toruss
csendes tag
Sziasztok!
Vettem egy AverTV CaptureHD H727-es tunert, és olyan gondom van, hogy ha feltelepítem a hozzá kapott szoftvert, az Aver Media Centert akkor egy darabig megy, majd lefagy az egész gép. Mikor újraindítom a gépet akkor pedig a driver is eltűnik a hardverlistáról. Viszont ha kikapcsolom a gépemet, majd újra bekapcsolom, akkor ismét megjelenik a driver a megfelelő helyen és tudok újra tévézni addig amíg le nem fagy megint. Ez a jelenség csak akkor van ha a tunerhez kapott programot telepítem. Ha a Windows Media Centert használom akkor nincs semmi gond, viszont az meg nem látja a tuner HDMI bemenetét. Windows 7-et használok, valakinek van valami ötlete hogy mi lehet a baj? Próbáltam a régi és az új drivereket és programokat is telepíteni a tunerhez de ugyan az a jelenség lép fel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Dark Souls sorozat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AliExpress tapasztalatok
- Futás, futópályák
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, konzol adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 650W
- Samsung Galaxy A15, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest