- Olcsó EPYC termékcsaládot prezentált az AMD
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Milyen notebookot vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED monitor topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Paradoxon74
csendes tag
Sziasztok!
Belefutottam egy furi problémába, és ez ügyben kérném a segítségeteket. Adva egy Hauppauge WinTV Theater tuner, ami jó ideje megbizhatóan müködik. Heveny gépfejlesztés során az mbo-cpu-vga-ram négyes kicserélödött, XP reinstall. A tunert nem birom beüzemelni, a video device driverek telepítése közben dll hibaüzenettel elszáll, a HW-t nem lehet telepíteni.
Ami nekem gyanus, hogy jelenleg egy Quadro FX1500-as vga van benne ideiglenesen. Más VGAt nem bírtam szerezni, h leteszteljem.Valakinek van vmi ötlete?
Köszönöm -
Bloody-Mary
csendes tag
Sziasztok!
Kaptam ajándékba egy AverTv hybrid+fm volar usb-s tv tunert. Amikor kipróbáltam itthon a hozzáadott próba antennával igaz a kép elég rossz volt, de volt hangja. Miután beszereztem hozzá megfelelő koax kábelt és összeraktam, hogy működjön sajnos a hang eltűnt a kép tökély, de a néma film effektus befigyel. Mi lehet a gond? Egy kósza másodpercre volt hangja, de aztán elhalkult.
A cd-n amit adtak hozzá a 6.0.7-es driver van fenn. Felraktam a 6.0.11-est, de az sem segített. Lehet nem kell egyszerre a MediaCentert és a másikat felrakni? Vagy rakjam újra a windows xp-t? Elég régena gépen van márSajna totál nem értek hozzá :S Előre is köszi a segítséget.
-
Invisible_07
csendes tag
hello srácok!
van nekem egy pinnacle pctv analog pro tv kártyám.az volna a problémám, hogy hiába kötöm össze a lapot meg a kártyát nincs hang semmijen beállitással.lehetséges hogy rossz helyre dugtam, nemtom.jah és a kép minősége sema legjobb.lécci segitsetek, aki ért ehhez a karihoz irjon provot plz!thx -
E.Timi
csendes tag
Hello!! Probláma: AverTV hybrid+FM volar-om van(USB-s tv tuner), a gépem Acer 5710z, 32- bites vistával. Be tudom hangolni a csatornákat meg minden, de ha ki akarom tenni nagy képernyőbe, a kép 3 felé oszlik és zöld csíkos lesz. Eddig senki nem tudott megoldást, már tettem fel mindenféle kodeket, driver is frissítve van, igazán nem tudom, mi tévő legyek. Természetesen XP-n megy minden... a boltban azt mondta az eladó h pech hogy vistám van....
csak van valami megoldás?!?!!?
Köszi a választ!
Timi -
Invisible_07
csendes tag
Hello srácok!a napokban vettem egy pinnacle pctv analog pro tv tunert.a problémám az volna hogy vistám van és nem igen akarodzik sikerülni a telepitése.gépbe betettem , szedteem le vistához valo tv centert is, és a telepítés során nem is adodik semmi probléma hanem a végén azt irja:please wait,installing isfinishing.és csak várok és várok és nem mutat semmi reakciot.Vlamai egyéni problémám lehet?plz segitsetek.Legjobb lenne ha vki elmagyarázná türelmesen akár itt vagy msnen!msnem:fzoltan9@hotmail.com
üdv:zoli -
A_ScHuLcZ
addikt
Up!
-
brokkoli328
csendes tag
Szisztok!
Van egy Pinnacle 510 usb nevezetű szenzációs Tv tuner szappantartóm. Rákötöttem a gépre ami sajnos nem a legnayobb teljesítményű (AMD 1,58 Mhz, 448 Mb ram 60 Gigás most kitudja milyen winyó, és a videókártyát sem néztem meg) A lényeg hogy a kamerával rögzített dolgokat tökéletesen lejátsza. Viszont a korábban rögzített videókat nem hajlandó normálisan lejátszani. Állandóan benyomódik a kép széle, vibrál, néha pirosan. Kipróbáltam a rendelkezésre álló összes beállítást, és 3 videóval is. ebből kettő régi 2 fejes és egy újabb 4 fejes. Eredmény ugyan az, csak a 4 fejessel jobb a kép, de ugyanúgy bemegy az oldala. Nem értem mi lehet a gond ennyire érzékeny a videószalagra és vagy a lejátszóra? Nem értem. (van egy régebi Pinnacle Pc Tv pro m is. Azzal iylen gond nem volt, ha volt is a szabvány váltás megoldotta a problémát, ott csak a hang csúszott néha.
A segítséget előre is kössz!
-
A_ScHuLcZ
addikt
Segítsetek légyszi, mert már nagyon idegesít, hogy miért nem hajlandóak rendesen működni a gépemben a tunerkarik...
Már a 2. karit próbálom benne a 2. programmal, és mind2vel ugyanazt tapasztaltam, amikor kirakom teljes képernyőre, eltűnik a kép, csak a hang megy tovább. Illetve ez még előfordul spontás is, pl mikor a háttérben 1 ablakot megnyitok/bezárok, vagy pl átméretezem a video ablakát, esetleg csak arébbhúzom, ilyenkor soxor eltűnik a kép, és csak 1 nagyonnagyon vékony sáv lászik belőle a jobb oldalon, mozgatással nagyon ritkán visszahozható, de inkább újra szoktam indítani a progit.
Egyik párosítás: Philips Conexant BT878 és DScaler
Másik: Leadtek TV2000 XP Expert és PVR2Utóbbinál talán gyakrabban fordul elő, de kitudja, a leadtek van most a gépemben.
Érdekesség: ha PVR2-nél elmegy a kép, az áttetszőség funkció működik, tehát úgy látható vmi a képből, az ablakot nézve viszont hót sötétség...Van ötletetek?
Config: Gigabyte P35-DS3L, C2D E4300, 2gb A-Data DDR2, Inno 8600GT 256MB
-
Tosee
őstag
Hali!
Nekem olyan problémám lenne a tv-tunerrel, hogy mióta XP-t használok nem müxik a teletex, próbáltam újabb drivert is de azzal sem ment. Mielőtt áttértem xp-re win98-volt ott simán ment... a 16 csatornás előnézet sem megy, de ez annyire a nem lényeges.
Tv tuner: PCI Pixel view Bt878p +FM -
Thomas16
tag
Hi! nekem 1WinFast tv2000xp expert tv tunerem van,de nem bírom feltepíteni me ezt írja ki:
Not supported! -;; 2600.xpsp_sp2_gdr.070227-2254 vki tud nekem segíteni ebben??Plíízz!!! -
steve63
csendes tag
Helló
Leadtek USB II Delux van.
SVideot rádugtam úgy, hogy be volt kapcsolva a videó. Azóta nem ismeri fel a gépem. ''USB eszközt nem lehet felismerni'' Megoldás?
Köszönöm!!! -
bzoley
veterán
Helyes dolog, hogy segítesz, de próbálj meg egy kicsit ''szakszerűbben'' fogalmazni, hátha érthető lesz
Az ''A'' billentyűvel a képnormát lehet váltogatni PAL-B, ÉS PAL-D között, mig az ''S'' ugyanezt teszi a hanggal. Az ''F''-fel pedig teljes képernyőre lehet váltani, hogy teljes legyen a lista. -
1010
őstag
válasz
ez_meg_emaz #33 üzenetére
valami gombot meg kell nymoni :
asdf ezek közül és akkor rendbe jön
nálam ez müxik -
steve63
csendes tag
Van egy ''Leadtek WinFast Tv USB II Deluxe'' tunerem.
Kérdeseim az alábbiak:
Melyik az ideális beállitás felvételre (jó minöség, kevés hely, stb.)?
Felvételkor jó a hang, viszont lejátszáskor olyan mintha dobozból jönne (fő hang jó, háttér hang nagyon zajos).
Felvett anyagot milyen progival tudom megvágni (pl. reklámok kiszedése)?
Köszi a segitéget. -
Sz.Miki
őstag
Üdv
Adott egy Piannacle PCTV Analog Pro PCI tv-kártya ami eddig tökéletes képet adott, multhéten lecseréltem az alaplapom a processoromat és a ramokat, azóta függőleges, néha fered lila,kék csíkok vannak a teljes képernyőn! Mi a fene okozhatja ezt?? -
Godzso
csendes tag
Hello
Vettem egy Mercury EZ view TV tuner kártyát, jól működik, szép a kép, szép a hang, ha cask nézem. Viszont ha felveszek, a kép jó, viszont nincs hangja, vagyis inkább halg zúgás van alatta. mi lehet a gondja ?? Köszi előre is! -
Godzso
csendes tag
Értettem, bocsánat
-
electromen
csendes tag
Helló!
Linux Guru kerestetik!
''Leadtek WinFast Tv USB II Deluxe''
Ubuntu Linux!!!
Hogy tudnám őket összehozni?
Van erre megoldás?
Köszi........ -
Ewing1976
tag
Hali mindenki!
Van egy Gigabyte gt-ptv-af-rh tv tunerem amiböl nem tudok hangot kicsalni csak képet, a rádió szól a tv nem. Cyberlink PowerCimát használok hozzá és nem találom azt a beállitást ahol ezen tudnék javitani. -
bzoley
veterán
válasz
#47267328 #24 üzenetére
Rossz topicot választottál.
Ha nincs szükséged a Firewire csatikra, akkor fölösleges ez a kártya.
TV2000XP Global ~8e ft
A kártya jellemzőinek a gyártó oldalán nézz utána, mert amit találtál, az baromság.
Ha kell a hardveres tömörítés, akkor PVR2000, vagy PVR3000 17-~24e ft.
A haver véleménye nincs hatással a kártya képeségeire.
A TV boxok tévénézésre vannak kitalálva, minden egyéb feladat körülményes. Egy tunerkártyával szinte bármit meg lehet csinálni. -
NorbZ5948
csendes tag
hy
van egy pinnacle pctv pro-m de sehogy sem tudok rá hangot varázyolni.. segítene vki pls? -
törölt tag
válasz
Renegade88 #21 üzenetére
Nem.
-
Renegade88
tag
Csak egy beugró kérdés: A koax kábel elosztoját le kell földelni?
-
bzoley
veterán
-
endrus
csendes tag
Gigabyte GA-K8VT800
Processor Socket 754 , AMD Athlon64 Chipset VIA K8T800 -
endrus
csendes tag
miért?
-
endrus
csendes tag
win fast tv2000 xp expert, majdnem tökéletesen működik, a hiba csak annyi, ami már az őrületbe kerget, hogy a távirányítóval szinte minden vezérelhető, kivéve a creative 5.1-es hangfalszettünk.
magyar nyelvű használatit nem kaptunk, pedig lehet ott a válasz a problémára. ha valaki tudja rá a megoldást, MEGKÖSZÖNNÉM! -
ryeti
csendes tag
Hi!
Trust sc5100 hangkártyám + Leadtek winfast tv2000 xp tc tunerem. Az a próblémám, hogy a gépen mindenhol van 5.1-es hang, csak tv közben nincs. Ilyenkor csak az első 2 hangszóróból jön. Előző gépemen alaplapi hangkártyával, ugyanezen a tv tuneren mind a 6 hangszóróból szólt. Már próbálgattam a tuner és a hangkártya beállításait is piszkálni, de semmi. Legalább ha a sub szólna az is elég lenne.
A tv tunert a hangkártya aux csatlakozójára kötöttem, ahogy azt a papírjában is írja.
Ha van valakinek valami tippje azt megköszönném! -
csui
csendes tag
Nem tudjátok a PVR TV 878 tv karihoz van e már vista driver? a gyárto honlapján (www.kworld.com.tw) marhára nem találom még a kártyát sem...
-
Eagle24
csendes tag
Szia djtoomi!
Általlánosságban és tapasztalatból is elmondhatom, hogy a TV-tunerek CD-én kapott driver szinte mindíg a legalkalmasabb a TV-tunerhez, ritkán jobb a frisebb. A TV-tunerek sajat SoftWarei viszont szinte mindig S****k. A legjobb ha a 2 legelterjedtebb ingyenes progi valamelyikevel hasznalod a TV tuneredhez TV nezesre, felvetelre, egyeb kep manipulaciokra.Vagyis a DScaler-t vagy a ChrisTV-t! Szerintem.
-
Eagle24
csendes tag
A regebbi drivert is probaltam Daa-raa. Valoszinu a VGA problema, mert egy masik TV-tunert is beleraktam a gepembe, es azzal sem ment a DScaler, am a Chris-TV igen de sosem 100% osan. De közben egyeb problémáim is lettek a VGA-val. Azokat majd a 7900GS hez kapcsolodo forumokban publikalom.
Tovabbra is koszi az egyeb tippeket itt! -
djtoomi
addikt
Lenne nekem egy ilyen tv tunerem:K-world v-stream xpert tv-pvr 878.
Szal adott a tuner és amit adtak hozzá cd-t azon van a driver meg a progi amivel lehet tv-t nézni.Na driver felmegy de mikor inditom a progit kifagy.Milyen progival tudnék én tv-t nézni rajta?Ez itt a kérdés -
Pompi
nagyúr
Próbáltam a kérdést bezsuppolni valamelyik már meglévő topicba, de hosszú távon tényleg nem árt egy ilyen topic.
A címet kicsit megváltoztattam (az én billentyűzetemen van space is) a nyitó hozzászólásból a daa-raa által is kifogásolt részt kivettem (egyébként a problémához semmi köze).
Jöhetnek a megoldások és az újabb kérdések. -
Eagle24
csendes tag
Ok! Köszi az észrevételt és a linkeket, ott is fölteszem a kérdésem. Bár a név szerintem jobban ideillik, mert az egyik fórumon főleg a DScaler SOFTWARE problémáival foglalkoznak, és nem az egyes kártyák hardwerével, a másikon pedig hogy mit érdemes venni!..szerintem
Mindenesetre ha nem ír ide senki akkor ezt be lehet zárni! -
Eagle24
csendes tag
Nem találtam olyan topicot, mely általlánosságban foglalkozott volna TV-Tuner kártyákkal kapcsolatos problémákkal. Ezen belül remélem mindenki megtalálja a legjobb megoldásokat.
Íme itt az első probléma:
1 öreg, de megbízható FlyVideo2000-es tunerrel rendelkezem. Az előző gépemben ezt DScaler-el üzemeltettem, tökéletesen működött.
Nemrég vettem új számítógépet és ebben már PCIE-s VGA-t használok, de ezzel a DScaler nem indult el. Közvetlennül program indítás után kiírja: Your video card doesn't appear to support overlays, wich DScaler requires.
Ez elég érdekes abból a szempontból, hogy pl a ChrisTV elindul és működik vele, és a FlyVideo saját legfrisebb softwarei is. De ezek nekem nem jönnek be, nem rendelkeznek annyi beállítási lehetőséggel és jó kezelhetőséggel mint a DScaler.
A kérdésem az hogy tudnám feloldani ezt a valószínűleg kompatibilitási problémát?
Hardweresen ,BIOSból, Windowsból esetleg magában a DScaler softwareben való túrkálástól megoldódhat?
Előre is köszi a segítségeket, és jó TV-tuner fórumozást kívánok!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Olcsó EPYC termékcsaládot prezentált az AMD
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- EA Sports WRC '23
- Autós topik
- Politikai mémek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ RX 9070 300e/9070XT 340e/4070Ti S 405e/5060Ti 210e/5070 280e/5070Ti 400e/5080 540e
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest