Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egér probléma
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Pánik a memóriapiacon
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
brokkoli328
csendes tag
Szisztok!
Van egy Pinnacle 510 usb nevezetű szenzációs Tv tuner szappantartóm. Rákötöttem a gépre ami sajnos nem a legnayobb teljesítményű (AMD 1,58 Mhz, 448 Mb ram 60 Gigás most kitudja milyen winyó, és a videókártyát sem néztem meg) A lényeg hogy a kamerával rögzített dolgokat tökéletesen lejátsza. Viszont a korábban rögzített videókat nem hajlandó normálisan lejátszani. Állandóan benyomódik a kép széle, vibrál, néha pirosan. Kipróbáltam a rendelkezésre álló összes beállítást, és 3 videóval is. ebből kettő régi 2 fejes és egy újabb 4 fejes. Eredmény ugyan az, csak a 4 fejessel jobb a kép, de ugyanúgy bemegy az oldala. Nem értem mi lehet a gond ennyire érzékeny a videószalagra és vagy a lejátszóra? Nem értem. (van egy régebi Pinnacle Pc Tv pro m is. Azzal iylen gond nem volt, ha volt is a szabvány váltás megoldotta a problémát, ott csak a hang csúszott néha.
A segítséget előre is kössz!
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Jackson elektromos gitár
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest