Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
_eskimo
csendes tag
válasz
Gyomman
üzenetére
pascalos könyv:
Programozzunk Turbo Pascal nyelven (ComputerBooks)
Az alapoktól kezdi (nyelv elemei, adattípusok, eljárások, függvények, modulok, fájlkezelés), tárgyalja a memóriakezelést, az objektum-orientált programozást, illetve a grafikus képernyő kezelésébe is belemegy (bár nem tudom, hogy milyen mélyen foglalkozik ezzel a témakörrel, engem igazából a grafika eddig nem túlságosan érdekelt, az alapokra koncentráltam). Szerintem érthetőek a könyvben leírt dolgok. Nekem megkönnyítette az alapok megtanulását.
Pár éves könyv, nem tudom manapság mennyire forgalmazzák, viszont a ComputerBooks nemrégen előrukkolt a Együtt könnyebb a programozás Free Pascal könyvével, amely (bár nincs meg nekem) tartalomjegyzékből és kiadó precizitásából ítélve valószínűleg szintén színvonalas kiadvány.
Ennyit tudok mondani, de van ezeken kívül rengeteg pascalos könyv...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3698
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest