Új hozzászólás Aktív témák
-
malphitee
senior tag
válasz
honda 1993 #42476 üzenetére
Nagyszerű akkor ahhoz a géphez hozzá sem kell nyúlni. Ha megés akkor készülhetsz fel rá HA értelmes ramod van akkor a cpu hűtő fog annyiba kerülni a tuning miatt mint maga a CPU-d HA befér a hűtő a házadba egyáltalán. És kb semmivel nem lesz gyorsabb.
-
malphitee
senior tag
válasz
Martin97 #42473 üzenetére
Ezt is csak én említettem meg neki hogy feleslegesen húzza az alapból gyengus prociját. Eszetekben nem volt megkérdezni milyen ram ja van.
Honda , azt hittem le esett hogy egész végig csak etettelek, de ha nem akkor már végre tudod.
Valóban nem értek hozzá mikor a saját rendszerem 4.7GHZ en megy.
Azt a TX3 mat meg dobd ki ha tényleg te tuningolni akarod a semmit.
Veszel egy SSD és gyorsabb géped lesz annyit tehetsz , vagy kicseréled a fél configot, és veszel egy processort amit Intel nek hívnak.
-
malphitee
senior tag
válasz
honda 1993 #42466 üzenetére
Hát persze, mert így neki indulni ahogy te akarsz hogy azt se tudod mi az az FSB, meg cpu ratio meg el vagy tévedve a biosban, gyengus procidat akarod tuningolni amit kb észre sem veszel majd, szét floodolod az egész fórumot , nem tudod mi az a szerkeztés gomb, te fogod saját magad elbaszni a géped hidd el, ne nyúlj inkább hozzá amíg 3-4 napig nem OLVASOL utána a dolgoknak.
-
malphitee
senior tag
válasz
honda 1993 #42456 üzenetére
Akkor mire vársz?
-
malphitee
senior tag
válasz
honda 1993 #42454 üzenetére
Egyszerű és gyors, jól bírják a procik!
-
malphitee
senior tag
válasz
honda 1993 #42450 üzenetére
Én Így csináltam nekem bevált! 6000mhz megy a procim most!
-
malphitee
senior tag
válasz
honda 1993 #42448 üzenetére
Mindent állíts a maximumra, akkor lesz a leggyorsabb, cpu ratiot, szorzó mindent.
-
malphitee
senior tag
válasz
juliabrilke #42406 üzenetére
Persze értem
Harmadjára is mondom ezt a procit én a helyedben nem huzigálnék sehova, mert nincs értelme.
-
malphitee
senior tag
válasz
juliabrilke #42404 üzenetére
Azért mert AMD egy szálon nagyon gyengus, szóval játékra jó, csak kb a legerősebb példányuk, ez egy server proci amit meg nem húzgálnék a helyedben
-
malphitee
senior tag
válasz
juliabrilke #42402 üzenetére
Mire használod ezt a configot? Játékra nem alkalmas, dolgozni sem, servert meg miért kell tuningolni ha ki vagy téve az instabilitás veszélyének.
-
malphitee
senior tag
Alapból látszik a gyerek 8! fórum hozzászólásán, és a smile használataival is tisztán hogy trollkodik csak.
-
malphitee
senior tag
válasz
Martin97 #42381 üzenetére
Igazából hülyét csináltak belőled, de meg is érdemled, okés segíts akkor még az ilyen embereknek akiknek agyilag és a trollkodásuk miatt, még a Tetrist sem érdemlik meg.
Az meg hogy egy pisis kioktasson csak téged jellemez , kár hogy csak a troll védelmébe kelsz és hülyét csináltál magadból, fel próbáltam nyitni a szemed, de nagy alázattal megpróbáltál okos gondolatokat írni. De egy pisissel azaz miattad, nem fogok itt vitába keveredni elhiheted . " korlátolt, tudatlan, járatlan, gyerekes" ez pont mind igaz rád.
-
malphitee
senior tag
válasz
Martin97 #42379 üzenetére
De egy kis naív vagy, látszik 97-es vagy
Ez egy beépített troll, de látom nem is értesz hozzá mivel a 4670K 3.8 ra boostol alapjáratban ő meg oda akarja tuningolni. Valakinek sok a szabadideje és itt fárasztják az embert az egyre idiótább kérdéseikkel. Ő nem az az user aki segítségre szorul , vagyis de valamelyik psychologia intézetben.
-
malphitee
senior tag
-
malphitee
senior tag
Kezdem azt hinni, ide szándékosan jönnek trollok, a fantasztikus kérdéseikkel, vagy tényleg ennyire távol állnak a számítástechnikától már nem tudom eldönteni de néha fáj már. Nincs erőm válaszolni
Néha az értelem helyett pedig elegendő lenne egy kis logika és következtetés, de az sincs
-
malphitee
senior tag
Az a baj nagyon nem vagy tisztában alap dolgokkal, szerintem ne nyúlj a gépedhez, kivéve ha utánanézel a dolgoknak és okosodsz egy kicsit a témában.
Egy jól szellőző sok ventilátorból álló ház jobb hőmérsékleten tudja tartani az összes benne levő hardvert.
Ez a kedvencem" Amúgy játékok miatt tuningolnám, de a hűtés annyira nem számít"
A tuningnál a legfontosabb a jó hűtés, semmi más, a többi már csak úgy is tesztelgetés kérdése.
Ha a gyári kávédarálót használod proci hűtőnek akkor hozzá se nyúlj alapból a tuninghoz, persze ha folyamatos túlmelegedés és újraindulást szeretnél akkor nyugodtan. Nagyon kevés fps tudsz kinyerni a tuningolással jól hűtött ház, és hardverek esetében
Ha több fps szeretnél, jobb videó kártyát kell venni, viszont a procit én akkor már intel re cserélném a cpu limit miatt, amd gyenge az egy szálban is.
Ezt olvasd el többször is ha elsőre nem tudod helyretenni a fejedben a gondolatokat, aztán ha van kérdésed tedd fel nyugodtan.
-
malphitee
senior tag
De azt még senki nem tudja, mihez kellett a "tuning" alapvetően. A gép gyorsasága, vagy teljesítménye miatt. Lehet csak játékra kell akkor nem fogsz egy SSD től plusz fps-t kapni, akkor meg csak a gép upgrade marad. Ha meg teljesítmény kell akkor SSD mindenképp.
-
-
malphitee
senior tag
válasz
DemonFace #42326 üzenetére
Hi, nem nagyon éri meg hozzányúlni, a procid 1 szálon gyenge lesz mindig is, a vga dat meg alapon is kihajtja, egy SSD vel a rendszeredet tudod gyorsabbá tenni. 10-15mp alatt bebootol, gyorsabban nyitja meg a programjaid, játékok gyorsabban töltődnek be, összességében gyorsít a gépen, 20K egy 128gb ssd, azzal kellene kezdeni, aztán én a helyedben gépet upgratelnék utána.
-
-
malphitee
senior tag
Hi, nem látom nagyon értelmét lecserélnem a 4670K t 4690K ra, egy asrock z87 extreme 3 alaplappal van párosítva amivel eléggé meg vagyok elégedre, bios ban a szorzót 34 ről felvettem 45 re, 4500mhz en megy most mást mindent autón, alapon hagytam. Ahogy néztem cpu-z ben, 1.3v ad a procinak, de tökéletesen müködik nem fagy. Szerintetek manuálisan érdemes belenyulnom, finomítani valamin? Mikor összetettem a gépet azóta így megy, nem játszottam se a nagyobb szorzóval semmivel
Illetve tudnátok ajánlani egy nagyon jó processor hűtőt hozzá? Akarok venni, most a gyári intel van rajta de full terhelésnél nem megy 80 fok felé, gondolom egy jó hűtővel a jenelegi beállítás mellett 70fok lenne.
Proci adatai, itt meg lehet nézni a steppinget esetleg hátha valami jobb fajta, és jobb hűtővel megy ez 4.5 felé is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Házimozi haladó szinten
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- További aktív témák...
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest