Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Valami új eszköz készülhet a Valve-nál
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Home server / házi szerver építése
- Mini PC
- Milyen processzort vegyek?
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Azonnali fotós kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nyiz
csendes tag
válasz
Gyufaaa #34174 üzenetére
Persze-persze, tudom, hogy a 4 MHz az semmi, de pont ez volt a lényeg (ettől még az ég világon semmi rossz nem történhet ugye). Csak meg akartam nézni, hogy a rendszer érzékeli-e a változást és nem tette (csak a BIOS), ezért is álltam meg, és jöttem ide a kérdéssel, főleg, hogy a google sem volt képes kisegíteni. Nem mertem továbbmenni, mert, ha nem érzékeli a Windows, akkor hiába állítgatok bármit a BIOS-ban, úgyis mindegy. Vagy a CPU-Z és az Orthos falsul közöl, ezért dobja vissza a gyári adatokat a húzott helyett? Megnézem, amit ajánlottál, és jelentkezek újra
Amúgy a memóriám most 1.8V-n üzemel, nem lesz sok az a +0,2v neki? Nem szeretném megsütni
szerk. Adatlap kitöltve. Amúgy gyári hűtő van a procin.
-
Nyiz
csendes tag
Sziasztok!
Amint az a hozzászólásomból is ki fog derülni, új vagyok a témában. Olvasgattam a napokban overclock leírásokat, így az alapokkal tisztában vagyok már. Belevágtam én is. Illetve csak vágtam volna, ha minden úgy menne, ahogy szeretném. Első lépésben, gondoltam megnézem, hogy a gép érti-e mit akarok csinálni. HT multit előre levettem 4x-esre, FSB-t feltoltam 4 MHz-el, minden feszültség érték gyár. BIOS látja a változást, örültem. Windowsba be, CPU-Z elő, ekkor néztem furcsán: gyári órajelet és HT linket közöl. Orthost is megnéztem, szintén a gyári órajellel ugrik neki a teszteknek. Szóval a probléma a következő: A BIOS látja az overclockot, viszont semmi más nem (BIOS-ban Cool'n'Quiet kikapcsolva). Tudtok valami megoldást a problémámra?
Amim van: Athlon X2 64 5200+ (gyárilag 13*200 MHz), Gigabyte M52L-S3P alaplappal, 32-es Windows 7.
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 Intel Core i5-1135G7
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS2213 ,96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest