Új hozzászólás Aktív témák
-
Ateszzero
őstag
Én a 24/7 használathoz nem azt akarom kihozni mint amit bír.
Hanem azért sokkal kevesebbet.Bírja ez a (9.5×400MHZ) 3.8GHZ-t biosban 1.36V cpu-Z -nél pedig1.31V-os feszültségen is.Igaz , prime-ot csak 2-3 percig bírja ,de a 3D mark Vantage le tudott futni minden zokszó nélkül.Sztem ha még egy kis feszt adtam volna neki simán viszi a Prime-ot is 3.8Ghz-en.Inkább nem bántom.
A lapom Rev.1.0. -
Ateszzero
őstag
Sziasztok.
Ma szert tettem egy E7400-as procira, és mivel nem vagyok egy tunningőrült, hát gondoltam inkább itt teszem fel a kérdésem mint az E7000-es széria topicban.Elvégre is a számba kéne rágni a dolgot ugyanis nem volt még dolgom Procitunningal..Ha nem nagy gond.
Szóval azt szeretném meg tudni hogy egy E7400-as prociból mit tudok kihozni a gyári hűő segítségével amit tudok mindíg stabilan használni és nem kell oda-vissza pakolgatni az órajelet, illetve FSB-t.Jelenleg
10*350Mhz-en megy ,PCI Frekvrencia 101, és 1.34V a feszültség.
Ezt a tesóm állította így, és azt mondta így tesztelgessem mennyire stabilaztán ha bírja mindíg adjak neki, és itt kérdezősködjek.(merthát nem lehet mindíg mellettem).Hőfokom terheletlenül 28-30 fok körül járogat.
Tropico 3 játszása alatt is max 35 fokra emelkedett.Everestel néztem.
A konfigom az adatlapomnál.
FBO :Q914A352
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Noctua NH-D15 chromax.black léghűtés garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest