Új hozzászólás Aktív témák
-
P-SZ-S
aktív tag
válasz
PumpkinSeed #36424 üzenetére
Nem szállt el. Csak akkor csinálja hogyha ki is húzom a hálózatból (220) és mikor másnap visszadugom akkor jelentkezik a hiba. Ha nem húzom ki és akkor indítom akkor nincs gond. A ramokkal lesz a probléma: van 1db 2gb 1066 és 2db 1gb 800-as ramom. Az alaplap viszont alapból 667-re teszi őket amit nem értek. Most húztam az fsb-n és ezért emelkedett a ramok órajele is és megjelent a probléma (legutóbb akkor is ilyen volt mikor 800-ra tettem a ramokat, fsb OC nélkül).
-
P-SZ-S
aktív tag
Üdv!
Nem tudjátok mért lehet az hogy a gépem újraindul bekapcsolás után 2 másodperccel? Felpörögnek a ventik majd leáll és ezután újraindulva működik.
-
P-SZ-S
aktív tag
válasz
RetepNyaraB #36389 üzenetére
Köszi, ennél egyszerűbben nem is kérhettem volna
. 360-ra tettem egyelőre, mert primenál megüti a 74-75 fokot, bf3 közben 65-ig megy. Ramot felhúzta 840-ig (ref 800), szóval azt visszatettem 721-re. Másra kell még figyeljek? Majd nézek valami hűtőt hozzá.
-
P-SZ-S
aktív tag
Üdv!
Már egy jóideje olvasgatok fórumokat, de egyelőre még nem találtam egyszerű megoldást. Szóval egy nagyon egyszerű kérdésem lenne:
Adott: Intel E8500, gyári hűtővel, Asus P5Q-EM lap, 3GB 800 ram.
Órajlen szeretnék emelni, pár száz mhz-t, kérdés hogy mennyit engedhetek meg a gyári hűtővel. Feszültséget nem szeretnék növelni. Valamint hogy mégis mit kell állítsak hozzá (ratio, fsb), mert clock speedre nem igazán találok opciót.Köszönöm a segítségeteket!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Samsung LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OpenWRT topic
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Simbin topic (GTR, Race07, GTR Evolution, RaceRoom Racing Experience, stb.)
- Otthoni időjárás-állomás
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest