Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- T Tablet 2 5G - megkopott magenta
- Fujifilm X
- Milyen egeret válasszak?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Szupermagos dizájnnal kísérletezik az Intel
- Akár 10%-kal is drágulhat a modern chipgyártás a TSMC-nél
- Már az MSI-nek is van 500 Hz-es QD-OLED monitora
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
PumpkinSeed
addikt
válasz
P-SZ-S #36425 üzenetére
Nem tudom csak mert nekem 2 hete volt ugyanez. A memória foglalta is rendben van? Vagy ha ki húzód akkor nem lehet, hogy a folyamatos feszültség változás tett be neki kicsit? Vagy láttam olyat is, hogy az volt a probléma hogy a monitor és a gép egy hálózatból ment és azért csinált ilyet próbáld meg külön konektorbol indítani.
-
PumpkinSeed
addikt
válasz
P-SZ-S #36422 üzenetére
Hello P-SZ-S!
Nézd meg hogy nincs-e az alaplap alatt valami oda nem illő mert lehetséges hogy zárlat. Majd ha nincs de megis ezt csinálja akkor procit nézd meg hogy rendben van-e. Ha meg mindig és tényleg minden normálisan van bedugva nézesd át egy szakértővel mert lehet elszállt az alaplapod.
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
P-SZ-S #36390 üzenetére
Hmm szarabb a ref hűtő, mint gondoltam
Ha való életben (játék, munka stb) nem megy 65 fok fölé, akkor hagyhatod nyugodtan, az teljesen jó (mármint semmiféle baja nem lesz, az érték persze szar
)
A Ram is mehet nyugodtan 840-en, ha nem fagyogat ÉS nem izzik (tapogasd meg; ha éget, az nem jó), de sebességben nincs érezhető különbség. Egy rendes hűtővel biztos menne 450-500 fsb-t, bár az már nem ily egyszerű...ja, az egyedüli fontos az a Pcie freki. Azt fixáld mindenképp 100-ra, ha nem akarod megsütni a videókarit!
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
P-SZ-S #36388 üzenetére
Valamint hogy mégis mit kell állítsak hozzá (ratio, fsb), mert clock speedre nem igazán találok opciót.
Nem értem igazán mit szeretnél, pláne, ha már olvastál is róla...
Ha nem emelsz feszt, azt bírni fogja a gyári hűtő, csak hangos lesz. Addig emeled, míg ki nem fagy az egész a francba és onnan picit visszább, leteszteled, ennyi. Ramokra figyelj, ne menjenek ref. sebesség fölé különben oszd vissza, meg a magok 75 fok alatt tanyázzanak és slusssz...Konkrét beállításokat szeretnél, vagy mi??
A szokásos: fsb 400-at biztos viszi, 9,5-ös ratioval. Abból lesz 3,8Ghz.
Pcie =100Mhz
Vcore=VID (manual)
Energia spórolás offba mindenhol, olvasd el a Biosod használatiját.Alapfeszes tuningon nincs mit rágódni
De azt a procit jól meg lehetne kergetni, inkább szerezz be egy jó hűtőt
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3347, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF X570-PLUS WiFi X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest