- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Steam Deck
- Apple MacBook
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Micro Four Thirds
Új hozzászólás Aktív témák
-
3.Aragorn
addikt
válasz
Geza60 #42047 üzenetére
Ez rendben van, de neked egy VX450-ed van, a maga Seasonic bélésével és egybenhagyott12V-os ágával, míg neki, ha jól sejtem egy GPS 450A-ja van. Delta beles, ami nem rossz bár a Seasonic-tól jócskán elmarad, viszont külön van szedve a 12V-os ága, ami nem előny.
Ennek ellenére, ha jól működik, bírnia kéne azt a rendszert. Ezért kellene letesztelni:
1: A rendszert egy másik táppal,
2: A tápot egy másik rendszerben. -
NFree
addikt
válasz
Geza60 #41338 üzenetére
Bocsánat elírtam 4260ghz , csak siettem a szerkesztés miatt , viszont validra nem ment olyan jól 4.5 körül vége volt , a te quadod 4.8 asszem az brutál.
Na de kérdezősködtem a haswel topikba , a lényeg ott már lehet variálni fixen a blck-t aszem vagy 2 lépésben , hogy a pci busz 100-on maradjon , de csak a k-s prociknál engedi szívás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- Path of Exile (ARPG)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Építő/felújító topik
- Okos Otthon / Smart Home
- iPhone-t használók OFF topikja
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Tesla topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest