Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
IO.sys
őstag
válasz
FistXL
üzenetére
Hát amiket írtam.
Amíg nem tudod, melyik beállítás mit állít, addig vakon repülsz. -
IO.sys
őstag
válasz
FistXL
üzenetére
Azt nem nekem kell tudnom
de amúgy nem.
A letöbb FPS-t egy erős dedikált VGA-tól kapod. CPU-éhes játékoknál jelentős tényező a CPU órajele is, de nem ez az elsődleges. De ahogy korábban mondtam, a rendszer összhangja adja a legjobb ereményt. Ha a CPU szénné ki van húzva, de az alaplap beállításai auto-n vannak, sok lehetőséget kihagysz vele. -
IO.sys
őstag
válasz
FistXL
üzenetére
Szia! A processzorból akarod kihozni a legtöbbet, vagy a rendszerből? Energiatakarékossági beállítások kikapcsolásával rekordok döntögetését szokták célozni.
Spread spectrumok legyenek kikapcsolva, memória időzítése 1T vagy 1N, ahogy az a lap írja. A hővezető közeg se baj, ha jó, pl. Thermal Grizzly termékek. Felteheted az InSpectre-t is, hogy miután rendszergazdaként kikapcsoltad a Meltdown és a Spectre védelmet, felszabaduljon a CPU.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Torrent meghívó kunyeráló
- DJI topic
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- BestBuy topik
- Linux kezdőknek
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- DeepCool FK120 Performance Fan 3 Kit
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 100% Akkumulátor
- Keresünk dokkolókat
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370P i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB RAMPAGE Shiva A-data 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Amíg nem tudod, melyik beállítás mit állít, addig vakon repülsz.
de amúgy nem.