- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple MacBook
- 3D nyomtatás
- Notebook hibák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Gaming notebook topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
IO.sys
őstag
válasz
FistXL #46437 üzenetére
Hát amiket írtam.
Amíg nem tudod, melyik beállítás mit állít, addig vakon repülsz.
-
IO.sys
őstag
válasz
FistXL #46435 üzenetére
Azt nem nekem kell tudnom
de amúgy nem.
A letöbb FPS-t egy erős dedikált VGA-tól kapod. CPU-éhes játékoknál jelentős tényező a CPU órajele is, de nem ez az elsődleges. De ahogy korábban mondtam, a rendszer összhangja adja a legjobb ereményt. Ha a CPU szénné ki van húzva, de az alaplap beállításai auto-n vannak, sok lehetőséget kihagysz vele. -
IO.sys
őstag
válasz
FistXL #46433 üzenetére
Szia! A processzorból akarod kihozni a legtöbbet, vagy a rendszerből? Energiatakarékossági beállítások kikapcsolásával rekordok döntögetését szokták célozni.
Spread spectrumok legyenek kikapcsolva, memória időzítése 1T vagy 1N, ahogy az a lap írja. A hővezető közeg se baj, ha jó, pl. Thermal Grizzly termékek. Felteheted az InSpectre-t is, hogy miután rendszergazdaként kikapcsoltad a Meltdown és a Spectre védelmet, felszabaduljon a CPU.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Szólánc.
- Vicces képek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Windows 11
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- További aktív témák...
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RTX 3070Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest