Új hozzászólás Aktív témák
-
Cr00py
senior tag
válasz
savior #45690 üzenetére
A CPU VID az a gyártó szerinti minimum fesz, amin még tuti stabil..de ugye lehet ám alulfeszelni is valamit..
Az NB VID pedig NB = NorthBridge azaz északi híd minimum fesz..szintén mint a CPU VID-nél.ps.: Egyébként most nézem, hogy az előző hsz-ben 2,5Ghz-t írtam, pedig valójában az 3,5Ghz, szóval a 955 BE 3,5Ghz@1,4V-n megy. Majd a hétvégén okoskodok még, akkor lesz időm. 3,8-n is stabil 1,4V-n viszont úgy már picit megugrik a fogyasztás. Majd tesztelgetem, valszeg a lap miatt is van ez az 1,4V.. meglátjuk.. megy ez lentebb.
Illetve egy kis segítség ( Angol ) itt
-
Cr00py
senior tag
válasz
savior #45688 üzenetére
Üdv. Nálam is hasonló a cpu a másodlagos gépben, igaz Giga lap van x4 955 BE cpu-val. c&q bekapcsolva, 2,5Ghz-n megy jelenleg, viszont alapbol a giga lap 1,4V-t ad neki.. szerintem ez sok picit..legalábbis olvastam valahol, hogy a giga lapok alapbol túlfeszelik a cpu-t. CPU-Z szerint 1,2-1,4 között ugrál.
Mondjuk nálam az Overdrive mint olyan el sem indul. valszeg a giga lap miatt, legalábbis fórumok alapján. Azt írja, hogy nem észlel amd hardvert, vagy valami hasonló..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Keresünk dokkolókat
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged