Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Egérpad topik
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nyomtató topik
- OLED TV topic
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speed®
titán
válasz
CsabexJ
üzenetére
A DRAM freki és az NB freki két külön dolog..800as DDR2 valós órajele 400MHz, az az 5-5-5-18 meg teljesen rendben van SPD szerint is.
Ne képzelj problémát oda, ahol nincs, főleg ha nem is tudod miről van szó..fbeni91
Az ott DDR/PC3200/-400 lesz, semmi baj nincs a 2.7Val, 2.6 az alap.
A procid sem számít melegnek, majd ha 80 fölött megy, akkor aggódj.
Újraindulásoknak inkább táp szokott lenni az oka, esetleg RAMhiba..
Előbbit cseretáppal ellenőrizheted, utóbbira Memtest86+ 4.2t futtass. -
slayer007
tag
válasz
CsabexJ
üzenetére
az alap fsbje mennyi volt? húztál rajta v alapon van? ha alapon van, akkor nézd meg 1.3v-vel, ha stabil akkor tedd lejjebb. 1.375-t ír az amd weblap voltagehez, szal azzal is kezdheted, de mindig arra törekedj, h megtaláld a legalacsonyabb vcore értéket, amivel még stabil marad a gép.
-
slayer007
tag
válasz
CsabexJ
üzenetére
VID az az ideális vcore a cpu-d számára.
szal a vcore-t állítsd, bár ez az ingadozás amit mondasz nekem magas sajna
a cpu voltage controlban lesz a vcore gondolom.
CPU-Z nevű progival meg tudnád nézni, hogy perpill mennyi voltage-t kap a proci
Szerintem a phenomnak már van energiatakarékos módja, ami bekapcsol ha üresjáratban van a proci... ez lehet az ingadozás szerintem, és ez normális, áramot takarít meg.
A multipliert leveszi ilyenkor, (200x4/core láthatod), ha elkezded terhelni aktiválja a többi multipliert is. -
fbeni91
tag
-
fbeni91
tag
válasz
CsabexJ
üzenetére
Üdv. olvastam a hozzá szólásod nekem is ilyen problémám volt! most oldódott meg!

Mekkora procid van?
léccives meny be a biosba! ott pedig keresd meg a proci feszültségét! és olyat keres h vcore vagy cpu voltage vagy ilyesmi és álítsd be erre! 1.55 (volt)!! vagy ha a hűtőd bírja akk nyugottan mehet e fölé is! bár nem létszükséglet! próbáld meg így! de persze ha a vcore megvan és hülye idétlen betük vannak mögötte semmi baj nyomj entert és egyből meglátod a feszültség értékeket! sok sikert hozzá! ha még fenn ál a hiba akk a procin is kell álítani! de vigyázz! 55 fok köré ne enged terhelés alatt sem a procit!!!utánna ha úgy érzed h nem jelentkezik a probléma evvel a progival teszteld akár ha sikerül órákon át!! orthos prime !!!! várom válaszod a jó hírrel!
üdv. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Krups EA81 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HP 14 Elitebook 840 G7 FHD IPS i5-10210U 4.2Ghz 16GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Pro Garancia
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831, 100% Akkumulátor
- Eladó Oppo A78 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)