Új hozzászólás Aktív témák
-
NFree
addikt
válasz
M4123057
üzenetére
mennyire vagy antitalentum , ha netán nem indul akkor egy elemet ki tudsz venni nem? mondom ha ugy csinálod ahogy írtam nem lessz gond vagy , ha nem tudod mi az az fsb akkor azt kérdezd s mondom hogy tudod állítani. én nem ehetem meg hellyetted a főzeléket , egyébként ha a közelbe lennél sziveseb megcsinálnám neked , mert nekem is csak tapasztalat lenne

-
NFree
addikt
válasz
M4123057
üzenetére
Probáld úgy ahogy fentebb leírtam , mindent normalra s csak az fsb-t emeled ezzel nem megy tönkre semmi , csináld nézzük
(#13866) ZBO
Nos emeld tovább de a ram semmi estre se menjen 1066 fölé dram frequency- nél tudod állítani s adj neki 2.1v-ot hajrá tovább(#13867) Fundey
gépeld be légyszia a bios beállításokat .
Nos cpu pll nem piszkáljuk 1.5v fix mindíg
a terminationt meg a cpu feszt emlheted de csak nagyon finoman.
de ez az ujraindulgatásos mizéria szerintem a memcsik beállításánál nem jó valami akkor szokott ujraindulgatni. -
NFree
addikt
válasz
M4123057
üzenetére
neked ezt találtam szerintem ennél szájbarágósabban nem lehet [Intel Core 2 Duo E6550 tuning+P5K]
Hopsz amint látom azért a bios beállításokra nem nagyon tért ki a kolléga, de megoldjuk
Nos asszem a te procid fsb-je 333 a szorzó pedig 7-es . ami azt jelenti egy kicsit komplikálódik a dolog. de nem kell megijedni a fesz ennek is mehet 1.5v ig de ennyi biztos nem kell.
Te is tégy úgy ahogy fenttebb leírtam minden fesz normal-ra fsb 333-ra vides feszt beállítani a prockónak , s kezd el emelni az fsb-t ha nem megy a cucc s nem stabil írd meg , hol akadtál el s akkor megpiszkáljuk egy kicsit.Fontos ne azt írjátok nem megy , hanem részletesen leírni a bios beállításokat mert egyébként én sem tudom kitalálni mit lehet csinálni s onnan majd kitalálunk valamit
Na akkor nézzük meddig jutunk alapfeszen

Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Futás, futópályák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Adobe Lightroom topic
- Xbox Series X|S
- Milyen autót vegyek?
- Battlefield 6
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-8700K (LGA 1151 v2) Processzor
- Intel Core i3-8100 100% tesztelt, hűtő nélkül
- ÚJ GARANCIÁS AM 5 processzor bazár! VERHETETLEN ÁR!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2159
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES.. Új noblechairs Epic valódi bőr FEKETE - FEHÉR
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3722
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest