- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
- Jól felszerelt, csúcskategóriás külső videokártya jött a Gigabyte zászlaja alatt
- Gamescom 2025: Limitált szériás Godlike X lap és más finomságok az MSI-nél
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- India betiltja a pénzalapú online játékokat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- RAM topik
- Rekordokra vágyik! Kezünkben az Asus ROG Matrix GeForce RTX 5090
- SSD kibeszélő
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
NFree
addikt
válasz
M4123057 #13869 üzenetére
mennyire vagy antitalentum , ha netán nem indul akkor egy elemet ki tudsz venni nem? mondom ha ugy csinálod ahogy írtam nem lessz gond vagy , ha nem tudod mi az az fsb akkor azt kérdezd s mondom hogy tudod állítani. én nem ehetem meg hellyetted a főzeléket , egyébként ha a közelbe lennél sziveseb megcsinálnám neked , mert nekem is csak tapasztalat lenne
-
NFree
addikt
válasz
M4123057 #13865 üzenetére
Probáld úgy ahogy fentebb leírtam , mindent normalra s csak az fsb-t emeled ezzel nem megy tönkre semmi , csináld nézzük
(#13866) ZBO
Nos emeld tovább de a ram semmi estre se menjen 1066 fölé dram frequency- nél tudod állítani s adj neki 2.1v-ot hajrá tovább(#13867) Fundey
gépeld be légyszia a bios beállításokat .
Nos cpu pll nem piszkáljuk 1.5v fix mindíg
a terminationt meg a cpu feszt emlheted de csak nagyon finoman.
de ez az ujraindulgatásos mizéria szerintem a memcsik beállításánál nem jó valami akkor szokott ujraindulgatni. -
NFree
addikt
válasz
M4123057 #13862 üzenetére
neked ezt találtam szerintem ennél szájbarágósabban nem lehet [Intel Core 2 Duo E6550 tuning+P5K]
Hopsz amint látom azért a bios beállításokra nem nagyon tért ki a kolléga, de megoldjuk
Nos asszem a te procid fsb-je 333 a szorzó pedig 7-es . ami azt jelenti egy kicsit komplikálódik a dolog. de nem kell megijedni a fesz ennek is mehet 1.5v ig de ennyi biztos nem kell.
Te is tégy úgy ahogy fenttebb leírtam minden fesz normal-ra fsb 333-ra vides feszt beállítani a prockónak , s kezd el emelni az fsb-t ha nem megy a cucc s nem stabil írd meg , hol akadtál el s akkor megpiszkáljuk egy kicsit.Fontos ne azt írjátok nem megy , hanem részletesen leírni a bios beállításokat mert egyébként én sem tudom kitalálni mit lehet csinálni s onnan majd kitalálunk valamit
Na akkor nézzük meddig jutunk alapfeszen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Robotporszívók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Lesz Xperia 10 VII, méghozzá újratervezett külsővel
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Intel i7 8700 Box
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-12700 12-Core 3.6GHz LGA1700 (25M Cache, up to 4.90 GHz) Processzor!
- Intel Core i9-13900K 24-Core 4.3GHz LGA1700 (36M Cache, up to 5.80 GHz) Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2045, 95% Akkumulátor
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Motorola Moto G54 Power 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest