- RAM topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Acer notebook topic
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Miért nem szép a HDR a tévéden?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZBO
tag
A RAM-ok kezdettől fogva 2,2V-on van, mert gyárilag ennyit írnak elő. A proci még mindig 1,275V-ot kap 2,5Ghz-nél járok.
Silentfrog! Én sem tervezek 1,4V-ot sem adni, de autóra már nem teszem vissza. Ha hangosodik, akkor csak egy próba erejéig veszem feljebb, majd vissza.
-
Fundey
tag
Hát a leguccsó tutti beállítás,amit még darál0w kolegával ügyködtünk, az ez lenne.:->
Al Overlock Tuner=Manual
FSB Frequency=400
CPU Ratio Setting=09.0
PCI-E Frequency=100
CPU Voltage=1.25000
Load-Line Calibration=Enabled
CPU PLL Voltage=1.5V
FSB Termination Voltage=1.29891
MCA/NB Overvoltage/1.3V=???(nemtaláltam ilyet)
NB DDRVref=???De délelőtt ezt sikerült magamtól összehozni,hogy sok avagy kevés Voltot biztosítottam e neki azt nem tudom,mindenesetre stabil volt...
Egyedül a ramnál a MHZ-vel nemvagyok Qvára megelégedve(2x2gb G.Skill 2133MHZ CL9 Low Voltage 1.65V van benne)...
Asszem elősször fejezzük be a CPU tuningot,majd ha eljutunk odáig,akkor mehetünk a ram tuningra...
Jah és még annyit...
Hogy lehet/hol lehet azt beállítani hogy nekeljen a CPU-nak 520-as FSB hogy menjenek 2133mhz-et a bios szerint a ramok(ahogy állítom fentebb-fentebb az FSB-t ugy apránként kúszik felfele a ram órajele is,de hát 520-as FSB-t szerintem bőven nemlehet elérni,akkor hogy fognak működni a ramok 2133-ba?
Thanx előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- RAM topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- BestBuy topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- E-roller topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 8.gen i3 és 9.gen i5 processzorok érkeztek!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-12700 12-Core 3.6GHz LGA1700 (25M Cache, up to 4.90 GHz) Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- KERESEM! LG UltraGear 45GS95QE // 39GX90SA
- PS 5 kontroller // Számla // Garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3084, 95% Akkumulátor
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest