- Dobta az OLED kijelzőt a Honor MagicPad 3
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen egeret válasszak?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- OLED monitor topic
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibz03
őstag
Nem, nincs itt régebbóta, csak hogy kijavítsalak.
Ami pedig a memóriákat illeti, nem nevezném az A-Data-t felsőkategóriásnak. Egyébként is ez úgy szokott lenni, hogy sok cég kiad egy "komolyabb" RAM-ot is, aminek persze az ára is komolyabb a simához képest, de szerintem ezt nem kell magyaráznom, mindenki tudja, hogy megy ez. Aki pedig a Corsair nevét nem tartja nagynak, az magára vessen.
Nem tudom, mióta foglalkoztok komolyabban a számítástechnikával, de 4-5 éve 2 nagy RAM márka volt: Kingstone és Corsair... ennyi. A Kingsoton manapság nem kimondottan készít tuningpotenciállal bővelkedő RAM-okat, a Corsair annál inkább, és ez évek óta így van. Még egyszer és utoljára hangsúlyozom, nem azt kérdőjeleztem meg, hogy jó-e a Geil, csak azt, hogy miért vennék egy olyan RAM-ot, ami 1-2 éve van a köztudtaban, ha alig drágábban vehetek egy olyat, ami már évek óta az élmezőnyben van (és mellesleg ma is jó híre van, nem úgy, mint pl. a Kingstone-nak).
És itt nem csak a "veszekedést", de a RAM-vitát is befejezem. Igazából annyi válasz elegendő lett volna nekem, hogy "azért vettem Geil-t, mert olcsóbb, mint a Corsair, és jól húzható"... erre voltam kíváncsi, és meg is kaptam a választ, csak kissé nehézkesen jött.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dobta az OLED kijelzőt a Honor MagicPad 3
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- BestBuy topik
- Peugeot, Citroën topik
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- AMD Athlon 3000G processzor AM4 socket
- Intel Core i5-14500 14-Core 2.6GHz LGA1700 (24M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- Intel i7 8700 Box
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 14900k-hoz keresek delid kittet vagy valakit BP-en akinek van és használhatnám (anyagiakat megbesz)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest