- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Fujifilm X
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Autóhifi
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Androidos fejegységek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petiapó
tag
válasz
Sonitus22 #6040 üzenetére
zenélésre?
ezalatt a zene hallgatásra gondoltál? vagy mivel zenész/DJ/zene"gyártó" vagy, éjjel-nappal mp3 konvertálásokra? (félre ne értsd, nem gúny)
Az elsőhöz semmi szükség nincs rá. Browser, Office, és még sok más alkalmazással egyszerre hallgatva a zenéket, sem éri el a 30%ot a processzor kihasználtság, memória tekintetében pedig a sima 800MHz, 4-4-4-12őn is teljes "élményt" nyújt, hétköznapi használat mellett, nem tudsz akkorát húzni ezen, hogy észre lehessen venni. De még ha konvertálásról beszélünk is, egy 2-3 órás hangfelvételt sem tart sokba konvertálni (oda/vissza), úgy hogy közben használható marad a gép... A memóriára itt is vonatkozik az első, ez még mindig nem számottevő feladat, hogy tuningolni kellene.
Szerintem, csak emiatt nem érdemes. Inkább kíméld meg az életét...hosszútávon meghálálja...
(ui.: játékok miatt szoktak huzigálni: masszív procihasználat, nagy memória igénybevétel)szerk.: ha esetleg a jövőben beruházol egy hd3870, vagy HD4850be (ez a kettő a legajánlhatóbb), akkor már lehet róla szó, méghozzá nagyon is
(lassan csak elkezd visszacsúszni az áruk, már megint van 40ér 4850es, de fog az még lejjeb menni)(én még szept.be vettem az enyém 35Kért
)
Új hozzászólás Aktív témák
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged