Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Bluetooth hangszórók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Házimozi belépő szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Raspberry Pi
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
taknyí
senior tag
válasz
zsigomark3 #46980 üzenetére
+1
Marcsello31 (#46979:
ha nem változtak a lehetőségeid jelentősen FX-8350 (15K), ha van piacon 8370 nincs sok difi árban, nyilvánvalóan zsákutca, de rx570-580 kártyával, BFV is jól megy, öcsémnek ez van nem panaszkodik. Ha van della akkor váltás, dobd fel az egészet ide: beárazás. -
Marcsello31
őstag
válasz
zsigomark3 #46980 üzenetére
Köszönöm hogy gyorsan válaszoltál, akkor nem sok értelme van ebbe költeni, mondjuk erre a válaszra számítottam valahol, a processzorom egy AMD FX-6300 unlockolt proci (:.
gondolom a spidermanhez hasonló játékok ezen a gépen felejtősek,de azért írtam ezt a játékot, mert grafikailag a többi is hasonló, az új Age of empire játék simán elfut ezen is, az autós játék gond nélkül fut amit a storeban töltöttem le. Pl Az Asphalt9 is, De a GTA 5 már akad az nem megy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- iPhone topik
- Vicces képek
- Futás, futópályák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Airsoft
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- 139 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3225
- Bomba ár! Asus X540YA - AMD A8 I 8GB I 512SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest