Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• bot1978

senior tag

válasz nyozo #46126 üzenetére

Nekem meg képzeld megint beszaggatott az ED tegnap egy sok hajós harc közben, mondom ilyen a világon nincs, hogy kevés legyen 4GHz-en fixen most, amikor száz éve elég, hát nincs is.
    Tudod mi van?
    Az a gennyzsák win10 addig addig, amíg csak feltette a vackait és megpecselte Meltdownra meg Spectrere a gépem a háttérben, ami 30%-al lassítja a procit.

Szóval csekkold te is néha, ajánlom, mert nagy szivattyú nekünk ez a frissítés.

Így nem nagy meló, hogy ezzel a progival két kattintással meg egy újraindítással ki lehet kapcsolni, csak ha nem veszed észre... csak vakaróztam, hogy mi a tosz...
    Anno services.msc-ben kinyomtam a win update-et, ahogy anno win7-ben megszoktam, aztán most kiderült, hogy ezt a kis genyát így nem elég lelőni, mert visszakapcsolja a szolgáltatást.

Oké, hogy megmentenek a gonosz betörőktől, de azért egy popup ablakot sz@rhatna, mielőtt belassítja a gépem.
    Máskor nyolcszor, oké? biztos benne? végleg? stb. ilyenkor meg semmi, szépen kussban kinyírta nekem. :W

Én meg fizetem a villanyszámlát az emelt vcore miatt :DDD milyen jó poén, hogy sz@rjanak sünt !!!

• bot1978

senior tag

válasz nyozo #46126 üzenetére

Úgy értettem, hogy Aida-ban csak a RAM-ot stresszeld, hogy a CPU áramfelvétele jobban ingadozzon teszt alatt, de tökmindegy, mert egyre biztosabb vagyok benne, hogy ez drop lesz. Nyilván nem lehetek egy text alapú fórum végén biztos semmiben, mert minden együtt működik jól vagy rosszul, de nagyon tipikusnak gondolom.
    Így szokott vége lenni sajnos sokszor a történetnek, hogy annyival kéne a drop miatt nagyobb fesz a CPU-nak, amennyi meg már a CPU nem szeret és akkor be kell látni, hogy az adott konfigurációhoz nem találni olyan BIOS variációt, amivel stabil játék alatt hiába jó idle meg 100%load mellett.
    A CPU menne annyit, az látszik a terheléses teszten, de ebben a lapban mégsem elég a 4,4-hez ennyi fesz.

Szerintem egyelőre hagyd így és vedd lejjebb a szorzót nézd meg úgy, hogy a 4,3 okés e játék alatt. Játékkal élvezetesebb tesztelni,
    gondolom mire idáig eljutottál már tele a répád a LinX és társaival. :)

(#46127) ricsi99

jaja, szorzó +1, már hogy szerintem is amúgy -1 :)

Új hozzászólás Aktív témák