- Gondnokság alá helyeztetnék a Google Chrome böngészőt
- Megerősíti a platformfüggetlen sugárkövetéses tesztjét a 3DMark
- A Seenda ollós klaviatúrája a Microsoft Sculpt Ergonomic Keyboard nyomdokain jár
- Gamescom 2025: Itt a legújabb Gaming NUC
- Cicomától mentes Palit GeForce RTX 5060 a kevésbé tágas gépházak gazdáinak
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- RAM topik
- Plazma TV topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
band1103 #4370 üzenetére
Rég jártam erre..Na figyelj,értelmezzünk légyszi.
Beszerzés alatt van:NINCS megvéve.Lehet,hogy árlistákat nézeget,hogy hol olcsóbb stb..S akkor,jogos az,hogy ott álljon meg,s vegyen Intelt.Hisz azt írta hogy tuning..Innentől nincs miről beszélni.Ha tuning , intel.Árak:Ár/értéket nézz!!!S a tuning érték..Igaz vehet 7200-est is,az is huzza s az is veri lazán.
Láttam a cikkedet,jó.Azért a többi itt fórumozó sem gyerek,még ha 1 napos regje is van!!!(S halkan megjegyzem:még jó,hogy megismered(meg akarod ismerni)saját deszkádat..A hibáriól meg.Hát élj vele,Én kikötném s csúzlival lövöldözném szanaszét.)S a topik neve se az,hogy hogy szenvedjünk meg 50MHz-ért..
Számolni is tudunk,hidd el.S azt hiszem szűk 15 év,s pár ezer gép alatt,ragadt rám vmi,s nem lerázni,észt osztani nézek be ide..
Szép napot! -
pgeri
tag
válasz
band1103 #4370 üzenetére
Nos azért mert ebben a fórumban nem tevékenykedek attól még értek hozzá..... Ha visszaolvastál volna írtam neki h mit csináljon! Esetleg van vmi bajod az olvasásal? Manapság nagyon jó tanfolyamok vannak. Továbbá XX50-es végű Phenomonokat ajánld már mert azok a javított verziók. Tovább egy quad core-t nem lehet összehasonlítani egy dual core-ral.... Beszéljünk okoska a Q6600ról. 33 ezer. Rendesen megbassza körökkel az amd-ed. Erről ennyit. Vagy nem így van??? Nahugye. Most azon vitatkozunk melyik a jobb az AMD vagy az Intel? Naah melyik???
Segítsünk??? Szerintem Te is tudod. Tuningba is az intel klasszisokkal jobb ezt szerintem itt lévő társak is megerősítik. Egyébként meg nem két senki h itt önkényeses bíráskodj. Ha nem tetszik vmi akkor így jártál.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 4.gen i5 procik
- Intel Pentium B980 2.4 Ghz Socket G2 (988B)
- Intel Core i7-12700 12-Core 3.6GHz LGA1700 (25M Cache, up to 4.90 GHz) Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus Black Használt, karcmentes 256 GB tárhely 3 hónap garancia!
- Motorola Moto G54 Power 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
- Nexigo PJ40 okosprojektor / Számla + Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest