Új hozzászólás Aktív témák
-
enemy107
senior tag
válasz
--HARDCORE-- #20642 üzenetére
""amugy szerintem még mindíg szar a Giga
csak azért írom le, mert Asussal 333as FSB mellett alap volt a 800as ram...""
Nekem is volt Asus lapom, kb ennyit tudott mint amit leírtál.Nem szerencsések ezek az átfogó általánosított vélemények. Ki kell próbálni mind a kettőt. Ezek szerint az Asus-ban még mindig szét kell feszelni mindent. Azt azért tudjad, hogy E5200 333X10.5 beállításhoz nagy általánosságban elég a szar Gigákban 1.232V-1.280V.
-
dvd_R+
őstag
válasz
--HARDCORE-- #20642 üzenetére
hát igen én nem vettem nekem ez pluszba van de én giga párti vok lehet h a te asus lapod tipusban nem ép egy p965 ds3 al versenyezne ha már gigahoz kell mérni
és a lényeg hogy a fentebb leírt alkatrészekböl ál most össze a gépezet és ebböl a gépezetből mit lehet ki hozni amit én ki tudtam le írtam és az volt a kérés ha vlaaki tud jobb beálitást ezekhez az alkatrészekhez ami stabilan megy vagy lát hibát amit javitsak a biosba állitgatás szempontból az jelezze
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman N5 MF ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest