Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Androidos fejegységek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Ettől lesz más a tévézés? Teszten a OneTV SoundBox
- Milyen TV-t vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Letisztultságra vágysz? Itt az ASUS legújabb miditornya
- iPad topik
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
darál0w
üzenetére
hát, nekem anyavállalattal is nagyon rossz tapasztalataim voltak p35 alatt. nem volt csúcslap a p5k, de azért egy középkategóriás (legalábbis árban az volt) laptól elvártam volna, hogy ne random BSODzzen egy alapórajelen járó quaddal, defaulton. ott meg is fogadtam, hogy asus lapom max DX/WF lesz.
ezekszerint viszont akkor az AsRock tényleg kezdi lehagyni az anyavállalatot. ez pedig örömteli, szeretem, ha van miből vállogani

köv gép nekem még sokkal odébb van

-
TrollMetal
aktív tag
válasz
darál0w
üzenetére
Sajnos én egyenlőre megmaradok a másik nagy gyártóknál. Majd ha két év múlva azt látom hallom hog ezek a szériák tökjók, akkor talán elgondolkozom asrockban... (de mivel friss a husi lehet csak át van címkézve a szar
hogy nehogy utaljak minőségi áruként hirdetett lejárt szavidejű szarok árulásáért valami hipermarket esetén...)Köszönök mindent
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Házimozi belépő szinten
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Linux kezdőknek
- Androidos fejegységek
- Futás, futópályák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Eladó Samsung Galaxy Tab A9 4/64GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Poci F4 Gt 128GB,Átlagos,Adatkabel, 12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 PLUS A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

hogy nehogy utaljak minőségi áruként hirdetett lejárt szavidejű szarok árulásáért valami hipermarket esetén...)