Új hozzászólás Aktív témák
-
TrollMetal
aktív tag
válasz
darál0w #19582 üzenetére
Asus alaplappal nekem is volt már negatív tapasztalatom. Viszont soha sem volt ilyen jó dvd-rw mint ez az asus, halk gyors reagálású, és az asus vgam is odaver... egy szó mint száz (lcd monitoraikért nem vagyok odáig tény) alaplapot én sem preferálom annyira asusba... (kivéve prémium lapok. arra azért odafigyelnek...)
-
TrollMetal
aktív tag
válasz
darál0w #19578 üzenetére
Sajnos én egyenlőre megmaradok a másik nagy gyártóknál. Majd ha két év múlva azt látom hallom hog ezek a szériák tökjók, akkor talán elgondolkozom asrockban... (de mivel friss a husi lehet csak át van címkézve a szar
hogy nehogy utaljak minőségi áruként hirdetett lejárt szavidejű szarok árulásáért valami hipermarket esetén...)
Köszönök mindent
-
TrollMetal
aktív tag
válasz
darál0w #19567 üzenetére
Köszönöm. Csak kiváncsi voltam mit mondasz a kettő közti teljesítménykülönbségre...
Mindenki mást mondott de rád fogok hallgatni.965 nem jobb semmivel a szorzón kívül? tudom ugyanaz de nem lehet mégis némi difi? stepping stb... vagy nem éri meg a difi és 955.
Köszönöm a tanácsokat. Legközelebb már uj cpuval leszek itt megmondván mit hozott.
Jah igen még 1 kérdés...
Lapot+ramokat cseréljek a proci végett? (jobb tun ingolási lehetőség stb... ddr3 nem jobb e)
A pénz nem számít... szóval igy gondolkozz (tudom ha nem számítana i7em lenne) XD
De minden amit veszek tudom cégem számlájára... maradjunk AMD-nél pls
-
TrollMetal
aktív tag
válasz
TrollMetal #19563 üzenetére
Esetleg rosszul csináltam valamit?
-
TrollMetal
aktív tag
válasz
darál0w #19557 üzenetére
Na megvan az eredmény. 3ghz + fesszel stabil mertkülönben prime 95 1 és 3 -as mag leáll...
Azt hiszem ideje procit venni
Mit javasolsz? Vegyek ebbe egy phenom 2 965BE-t? vagy váltsak intel core 2 quad 8200 esre?
(u.i.: hűtéssel nincs gond 53fok terhelve... Gigabyte procooler(vagy g power?) 2 vagy mivan rajt
)
-
TrollMetal
aktív tag
válasz
TrollMetal #19552 üzenetére
Előzmény: Kérdezted az alapfeszeket...
-
TrollMetal
aktív tag
válasz
darál0w #19485 üzenetére
Ha hazajöttem megirom az alapfeszt mert sajna fejből nem megy. a Ramok 2x2GB GEil ultra 2.1v. 1066 cl5 asszem. a ramok be vannak lőve a gyári ajánlott értékekre...
chipsetnek meg ilyesminek nem kell +fesz?
A hőfok olyan 35-40 fok(inkább 35) idlében ilyen időjárás mellett. (25fokos szoba)
Északi hídon egy kék zalman ül az sose ment 40 fok fölé... -
TrollMetal
aktív tag
válasz
TrollMetal #19482 üzenetére
Elfelejtettem irni hogy azért nem adtam neki +feszt mert tartok tőle hogy rosszul csinálnám...
Szóval ezért is nem álltam neki. a Kérdezés semmibe se kerül egy uj lap+proci kombó elég sokba -
TrollMetal
aktív tag
Lenne egy kérdésem. Szeretném kicsit meghajtani a procit mert lassan érkezik az uj vga és cpu limites leszek /mag teljesítmény szempontból
9950Phenom black (tudom szorzólockmentes) de nem tudtam 3ghz nél jobbat kihozni emelgetés (feszkó) nélkül. szeretném efölé tornászni.
alaplap az infómnál...Kérnék pár tippet ez ügyben. Előre is köszönöm
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest