Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Blaze71

őstag

válasz erdomester2 #14699 üzenetére

Na, igen. Ez jó kérdés. Én is vettem már úgy procit, hogy csak a kezembe nyomták, de akkor úgy is rendeltem. Pl amikor a 4200+ AMD vettem, akkor 4 ezerrel volt olcsóbb tálcásan, doboz és hűtő nélkül, mint a BOX. Ráadásul még így is van itthon egy plussz hűtőm. A táp az más tészta, abból nem igazából szokás dobozosat venni, mert max egy tápkábel jár hozzá szintén kb további 4000-ért. :D Én mondjuk úgy vagyok vele, hogy inkább helyben vásárolok. Jó, a proci annyira nem nyűgös dolog, mert vagy, jó, vagy nem. De pl alaplap, memória, VGA kártya, vagy HDD, ODD bármikor megadhatja magát és ilyenkor nem jó a futárral, vagy a postával szerencsétlenkedni. Van néhány bevált bolt a környéken, ahol bár drágábban árulják a cuccokat, mint a neten, de van jelentős kedvezményem, ezért végülis vagy olcsóbban vásárolok, vagy alig drágábban. Ha meg valami nem jó, akkor előfordult már, hogy a polcról cseréltek memóriát, HDD-t, stb... Nem kellett várni rá, mert bevittem, hogy ez, vagy az a gond és a kezembe nyomták az újat. Szóval ez nekem megér pár ezrest, mert egy-egy új gépnél max ennyivel több a kiadás, de ha hibás valamelyik alkatrész, már a telefonálgatás is többe kerülne, mint így.

Új hozzászólás Aktív témák