Hirdetés
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- OLED TV topic
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Milyen egeret válasszak?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli83
tag
válasz
darál0w #13835 üzenetére
Már megoldódott a hűtési probléma, hűvösebb lett a proci, de terhelve hihetetlenül melegszik, nem tudom miért.
Kérdezősködtem a Scythe topicban, idézem: "Alap fesszel, alap órajelen 42 fokos, próbáltam tuningolni, de 1,37500V felé nem mertem menni a hőmérséklet miatt, ami terhelve Intel Burn Test-el már elérte a 80C°-ot! Most tettem a procira új pasztát, mert azt hittem, hogy a régi már megszáradt és azért megy 50 fokon a proci (ebből az 50 fokból lett így, a pasztázás után 42C°, terhelés nélkül). " De az új pasztázással 4000 MHz-en, 1,37500 fesszel 50C°-ról 80C°-ra melegedett.
" A bios frissítve lett, igaz nem most (F7-es). Megnéztem alapon, terhelés nélkül, kézzel tapintva a Ninja hűtőbordája szinte hideg. Rendesen rajta van a procin a hűtő. "Gorneck23 ezt írta nekem: " Sajna akkor vagy nagyon gáz az IHS vagy a borda talpa vagy a szenzor ennyire rossz...sajna sok mindent nem tudsz tenni... "
Most, akkor mi legyen, teljesen összezavarodtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest