Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Pánik a memóriapiacon
- ASUS ROG Ally
- Amazon Kindle
- Monitorkalibráló eszközök
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- TCL LCD és LED TV-k
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Korai iOS árulkodik arról, milyen eszközök várhatók az Apple-től a közeljövőben
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli83
tag
válasz
darál0w
üzenetére
Már megoldódott a hűtési probléma, hűvösebb lett a proci, de terhelve hihetetlenül melegszik, nem tudom miért.
Kérdezősködtem a Scythe topicban, idézem: "Alap fesszel, alap órajelen 42 fokos, próbáltam tuningolni, de 1,37500V felé nem mertem menni a hőmérséklet miatt, ami terhelve Intel Burn Test-el már elérte a 80C°-ot! Most tettem a procira új pasztát, mert azt hittem, hogy a régi már megszáradt és azért megy 50 fokon a proci (ebből az 50 fokból lett így, a pasztázás után 42C°, terhelés nélkül). " De az új pasztázással 4000 MHz-en, 1,37500 fesszel 50C°-ról 80C°-ra melegedett.
" A bios frissítve lett, igaz nem most (F7-es). Megnéztem alapon, terhelés nélkül, kézzel tapintva a Ninja hűtőbordája szinte hideg. Rendesen rajta van a procin a hűtő. "Gorneck23 ezt írta nekem: " Sajna akkor vagy nagyon gáz az IHS vagy a borda talpa vagy a szenzor ennyire rossz...sajna sok mindent nem tudsz tenni... "
Most, akkor mi legyen, teljesen összezavarodtam.

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Pánik a memóriapiacon
- World of Warships
- Mesterséges intelligencia topik
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Autós topik
- Korai iOS árulkodik arról, milyen eszközök várhatók az Apple-től a közeljövőben
- ASUS ROG Ally
- Diablo IV
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4125
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Kérdezősködtem a Scythe topicban, idézem: "Alap fesszel, alap órajelen 42 fokos, próbáltam tuningolni, de 1,37500V felé nem mertem menni a hőmérséklet miatt, ami terhelve Intel Burn Test-el már elérte a 80C°-ot! Most tettem a procira új pasztát, mert azt hittem, hogy a régi már megszáradt és azért megy 50 fokon a proci (ebből az 50 fokból lett így, a pasztázás után 42C°, terhelés nélkül). " De az új pasztázással 4000 MHz-en, 1,37500 fesszel 50C°-ról 80C°-ra melegedett.